Libnet.ro
UNICEF

05:00

LIVE Tragerea la sorti a optimilor Champions League (13:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a optimilor Champions League (13:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text incepand cu ora 13:00, tragerea la sorti a optimilor de finala in Champions League. continuă pe Online Sport

Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona in optimile Champions League

Luni dupa pranz a avut loc tragerea la sorti a optimilor de finala in Champions League. Doua meciuri vor fi adevarate finale pentru aceasta faza a competitiei.

LIVE VIDEO, ora 13.00 - Tragerea la sorti a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Cinci echipe din Anglia se vor afla in urne

Astazi, de la ora 13:00, la Nyon are loc tragerea la sorti pentru stabilirea tintarului complet din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Emotii pentru FCSB, azi e tragerea la sorti a tabloului din Europa League. Care sunt posibilii adversari

FCSB isi afla astazi adversarul din saisprezecimile Europa League. Pentru ca a incheiat pe locul doi in grupa, echipa antrenata de Nicolae Dica va avea parte de un adversar redutabil.

LIVE CFR Cluj - ACS Poli Timisoara (20:00)

Liderul CFR Cluj primeste vizita echipei de pe locul 9 in clasament, ACS Poli Timisoara, si cauta revansa dupa infrangerea din tur, scor 4-3, dupa ce banatenii condusesera la un moment dat cu un neverosimil 4-0. Click aici pentru live video legal.

S-au stabilit optimile de finala ale Ligii Campionilor. Meciuri de foc pentru Real Madrid si FC Barcelona

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea tintarului complet din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )