Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE Tragerea la sorti a optimilor in Liga Campionilor (13:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a optimilor in Liga Campionilor (13:00)

Urmariti in aceasta pagina, luni de la ora 13:00, tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala din Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

LIVE Tragerea la sorti a 16-imilor in Liga Europa (14:00)

Luni de la ora 14:00 vom cunoaste live text in aceasta pagina meciurile fazei 16-imilor de finala in Liga Europa.

LIVE Tragerea la sorti a grupelor EURO 2016 (19:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 19:00 tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2016.

Brasov: Pronuntarea in dosarul Truica, vineri, ora 13.00

Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat pronuntarea in dosarul Truica, pentru vineri, la ora 13. 00, a declarat, vineri dimineata, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatoarea Mirela Serban, potrivit Agerpres.

Truica, Andronic, Rosu, Marcovici si Mateescu afla vineri, la ora 13.00, daca vor fi ARESTATI de Curtea de Apel Brasov

Judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Brasov a amanat pronuntarea in dosarul retrocedarilor Truica-printul Paul pentru vineri, la ora 13. Pana atunci vor expira mandate de arestare ale inculpatilor retinuti, respectiv ale lui remus Truica, Dan Andronic, Robert Rosu, Marius Marcovici, Lucian Mateescu, asa ca acestia vor parasi arestul Politiei Brasov. Sedinta de judecata a inceput in cursul zilei de joi, la ora 15. 30 si s-a incheiat vineri dimineata, la ora 2.

Cat de utila este cearta intr-un cuplu? Dr. Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut, discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13.00

Cand stim ca certurile din cuplu nu mai sunt ceva natural si cat de folositoare pot fi conflictele? Cum gestionam o cearta astfel incat sa tinem cont si de nevoile partenerului si care sunt semnalele de alarma in ceea ce priveste cearta in cuplu? Dr. Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13. Adreseaza-i o intrebare psihologului pe MedLive. ro.

Cat de utila este cearta intr-un cuplu? Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut, discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13.00

Cand stim ca certurile din cuplu nu mai sunt ceva natural si cat de folositoare pot fi conflictele? Cum gestionam o cearta astfel incat sa tinem cont si de nevoile partenerului si care sunt semnalele de alarma in ceea ce priveste cearta in cuplu? Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13. Adreseaza-i o intrebare psihologului pe MedLive. ro.

Liga Campionilor: Arsenal si Gent s-au calificat in optimi

Arsenal si Gent au reusit calificari spectaculoase in optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa victoriile inregistrate in ultima etapa a fazei grupelor, potrivit Agerpres. AS Roma s-a calificat rusinos in optimi, dupa 0-0 acasa cu BATE Borisov si dupa ce FC Barcelona a tinut-o in sah pe Bayer, la Leverkusen 1-1).

Azi e tragerea la sorti a grupelor de la EURO 2016. Toate amanuntele evenimentului de la Paris

Palatul Congresului din Paris va gazdui azi, de la ora 19. 00, tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. Fara frica de atentate, Iordanescu ar vrea sa jucam de doua ori in Orasul Luminilor.

Europa League: Ajax, Monaco, Dnipro si Besiktas, eliminate - Lista completa a echipelor calificate in optimi si cum arata urnele la tragerea la sorti

Faza grupelor din Europa League s-a incheiat joi seara, iar printre echipele eliminate se numara nume mari precum Ajax Amsterdam, AS Monaco, Dnipro finalista anul trecut) si Besiktas. Intra in material pentru a vedea lista completa a echipelor calificate si cum vor arata urnele la tragerea la sorti.

Un singur fotbalist de la Real Madrid in echipa ideala a ultmei etape din Liga Campionilor

UEFA a alcatuit echipa ideala a Ligii Campionilor, echipa bazata in urma evolutiilor din ultimele meciuri din grupele celei mai importante competitii europene intercluburi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )