Libnet.ro
UNICEF

15:30

LIVE VIDEO Anja Harteros canta alaturi de Staatskapelle Dresden, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Anja Harteros canta alaturi de Staatskapelle Dresden, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In aceasta seara, la Sala Mare a Palatului, Staatskapelle Dresden, sub bagheta lui Christian Thielemann, va canta Strauss. Solista, Anja Harteros. intregul concert poate fi urmarit live pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Fazil Say canta Nocturnele lui Chopin, in direct pe adevarul.ro, de la ora 16.30

In aceasta dupa-amiaza, cunoscutul pianist Fazil Say, care locuieste la Istanbul, se va afla pe scena de la Ateneul Roman, incepand cu ora 16. intregul concert poate fi urmarit live pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Celebrul dirijor Robert King si The Kings Consort , in direct pe adevarul.ro, de la ora 22.30

In aceasta seara, in cadrul seriei Concertelor de la miezul noptii, orchestra si corul The Kings Consort se vor afla pentru a doua oara pe scena de la Ateneul Roman. intregul concert poate fi urmarit live pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Ansamblul Profil, dirijat de Tiberiu Soare, in direct pe adevarul.ro, de la ora 11.00

In aceasta dimineata, la Sala Mica a Palatului, in cadrul seriei Repere ale muzicii contemporane romanesti, melomanii ii pot asculta pe membrii Ansamblului Profil, dirijat de Tiberiu Soare. intregul concert poate fi urmarit live pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Orchestra Nationala Radio, sub conducerea dirijorala a lui Cornelius Meister, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In aceasta seara a lui septembrie, pe scena de la Sala Mare a Palatului, de la ora 19. 30, Orchestra Nationala Radio va interpreta Simfonia nr. 8 a lui Mahler. intregul concert poate fi urmarit live pe adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )