Libnet.ro
UNICEF

23:30

LIVE VIDEO Cartianu, despre afirmatia lui Basescu: Nu femeia roma trebuie sa fie jignita, ci femeia manager

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cartianu, despre afirmatia lui Basescu: Nu femeia roma trebuie sa fie jignita, ci femeia manager

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, in direct la Adevarul Live, declaratiile facute de Traian Basescu la o intalnire cu femeile de succes organizata de revista Business Woman. Declaratiile presedintelui despre femeia roma si femeia manager i-au adus acuzatii diverse, printre care cele de misoginism, discriminare etnica si discriminare de clasa. continuă pe Adevărul

ADEVARUL LIVE. Grigore Cartianu, despre afirmatia lui Basescu: Nu femeia -roma trebuie sa fie jignita, ci femeia manager

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live declaratiile facute de Traian Basescu la o intalnire cu femeile de succes organizata de revista Business Woman. Declaratiile presedintelui despre femeia roma si femeia manager i-au adus acuzatii diverse, printre care cele de misoginism, discriminare etnica si discriminare de clasa.

Iohannis despre afirmatia lui Basescu privind o femeie la Cotroceni: S-a gandit la ceva si la cineva

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca atunci cand a spus ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie, cu siguranta, Traian Basescu s-a gandit la ceva si la cineva. Pr.

LIVE VIDEO Grigore Cartianu, in direct la Adevarul Live: Ponta il tine pe Relu Fenechiu in Guvern dintr-un joc politic

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, in direct la Adevarul Live, despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cartianu a mai comentat despre jocul politic prin care Ponta il tine pe Relu Fenechiu in Guvern.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu despre intepaturile televizate dintre Traian Basescu si Victor Ponta

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste azi la Adevarul Live despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cei doi semnatari ai pactului de coabitare s-au intepat pe cateva teme, precum plantarea clientilor politici in functii de conducere banoase ale companiilor de stat.

Iohannis, despre referendumul lui Basescu: Este inoportun. Facut in ciuda.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca referendumul propus de Traian Basescu este inoportun si facut in ciuda, dar a apreciat ca nu ar fi bine sa fie ingradit dreptul presedintelui de a convoca un referendum, relateaza Mediafax. Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca referendumul pe care doreste sa il convoace presedintele Traian Basescu nu este necesar, nu este util, fiind chiar inoportun. Iohannis a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )