Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Hotnews Hotnews,
LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

Lucrarile Congresului PPE au inceput la Palatul Parlamentului.

Lucrarile Congresului PPE au inceput, miercuri dimineata, la Parlament, cu discursuri de deschidere ale presedintelui partidului, Wilfried Martens, si liderului grupului PPE, Joseph Daul, precum si de bun-venit ale liderilor PDL Vasile Blaga si Theodor Stolojan si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramina in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea .

Merkel, Barroso, Martens si Basescu, pe lista vorbitorilor de la Congresul PPE

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian Basescu figureaza pe lista vorbitorilor la Congresul PPE care se va desfasura, miercuri si joi, la Palatul Parlamentului.

Congresul PPE: Wilfried Martens, ales presedinte al formatiunii pentru un nou mandat.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la functie, potrivit Mediafax. Martens a primit 91% de voturi favorabile din totalul celor exprimate. El a anuntat ca il nominalizeaza pentru functia de secretar general al PPE pe spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, acesta urmand sa fie votat joi de delegatii PPE. De asemenea, .

LIVE TEXT Traian Basescu vorbeste la Congresul PPE: Avem nevoie de un Cod al Muncii la nivelul Uniunii Europene

Traian Basescu vorbeste de la ora 20. 15 la Congresul PPE de la Bucuresti. Urmareste LIVE TEXT declaratiile.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

Boc: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia a fost rasplatita cu ...

Fostul premier Emil Boc a fost intrebat, miercuri, daca presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru participarea la in Congresul PPE de la Bucuresti. El a raspuns: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia de anul trecut a fost rasplatita cu suspendarea presedintelui?, scrie Mediafax. Hai sa fim seriosi! Cand e vorba de prezenta a 17 sefi de stat si de guvern, plus toata Comisia Europeana la Bucuresti, eu cred ca e un gest firesc, normal sa ai la intalnire .

Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare din functie a sefului statului, el precizand ca si premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, stie acest lucru, potrivit Mediafax. Intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora participarea lui Traian Basescu la Congresul PPE ar fi un motiv de suspendare din functie, Blaga a raspuns: Nu, si o stie si domnul Ponta. Aici .

Iliescu: Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, are niste limite constitutionale.

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, el aratand ca, in calitate de sef de stat, are niste limite constitutionale, potrivit Mediafax. La Congresul PPE nu ar trebui sa participe. Ca sef de stat are niste limite constitutionale. Actiune protocolara de primire a oaspetilor - e cu totul altceva, dar ca participant la Congres, nu e in ordine cu statutul sau de presedinte, a spus Iliescu. Potrivit programului .

Barbu: Afirmatia premierului privind participarea presedintelui la Congresul PPE, culmea ...

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE reprezinta culmea ipocriziei, aratand ca Crin Antonescu trebuia suspendat cand era presedinte interimar, potrivit Mediafax. Referitor la declaratiile premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider ca USL ar trebui mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )