Libnet.ro
UNICEF

13:30

Live Video Online Sef sub acoperire, noua emisiune care va rula pe Pro TV

Playtech Playtech,
Live Video Online Sef sub acoperire, noua emisiune care va rula pe Pro TV

Pro TV a anuntat ca va difuza un nou format, Sef sub acoperire. Emisiunea va fi saptamanala. in fiecare editie cate un director va experimenta mai multe job-uri in propria companie, fara ca angajatii sa-i cunoasca adevarata functie. Emisiunea Sef sub acoperire, este realizata dupa formatul international Undercover Boss. Formatul a fost lansat in Marea . continuă pe Playtech

Live Video Online Visuri la cheie, noua emisiune transmisa de Pro TV

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor. Visuri la Cheie Crede in oameni, revine la PRO TV! Noua emisiune de la Pro TV, Visuri la cheie Live .

FOTO Ce se intampla in prima editie Sef sub acoperire de la Pro TV: protagonist este fondatorul unui mare lant de pizzerii

Noul reality show al postului Pro TV, Sef sub acoperire, are premiera in aceasta seara, 12 septembrie, iar in prima editie unul dintre fondatorii unui cunoscut lant de pizzerii va deveni un simplu angajat in propria firma si va descoperi cum functioneaza de fapt lucrurile.

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Cum vor arata noile telefoane de la iPhone

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Grupul american Apple a invitat mass-media la un eveniment organizat pe data de 10 septembrie, la care cel mai probabil va fi dezvaluita o noua versiune a telefonului iPhone,.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 2

Vlad sezon 2, unul din cele mai de succes seriale romanesti, revine la Pro TV din septembrie. VLAD revine, incepand de luni, 9 septembrie, de la 20:30. Vlad si Eliza isi continua povestea pasionala inceputa la finalul primului sezon, in viata lui Cezar reapare partenera lui, Delia, Leo si Tibi isi schimba planurile, iar Miki .

Master Chef Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 7

MasterChef Sezonul 7 2019 incepe la Pro TV pe 9 septembrie, dupa o pauza de doi ani. Emisiunea revine cu un nou sezon si cu un juriu diferit fata de primele sase sezoane. Mai marii televiziunii din pache Protopopescu spun ca telespectatorii vor fi placut surprinsi de noile probe, dar si de de personajele foarte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )