Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE - VIDEO, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA, MASA ROTUNDA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVE - VIDEO, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA, MASA ROTUNDA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

ACTUALIZARE - VASILE CIOLPAN, ROMGAZ: OUG 114 deranjeaza tot ce am construit in ultimii ani ------ * ACTUALIZARE - Claudiu Cretu, administrator special ELCEN: Toate discutiile cu noile taxe sunt un cerc vicios care afecteaza capacitatea de investitii a sectorului energetic. ) Una e cand iti scade profitabilitatea si alta cand iti adancesti pierderea. ------ * ACTUALIZARE - Sorin Boza, CE OLTENIA: Suntem pusi in genunchi cu toate taxele aplicate in energie ------ Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA, MASA ROTUNDA: Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti.

LIVE - VIDEO, MASA ROTUNDA, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

ACTUALIZARE - HAVRILET: Sunt fonduri straine interesate sa investeasca in depozitul Romgaz de langa Craiova ------ * ACTUALIZARE - Constantin Balasoiu, CE Oltenia: Ne propunem sa investim in reducerea emisiilor de CO2 ------ * ACTUALIZARE - Sorin Boza, CE Oltenia: Compania CE Oltenia a investit, anul trecut, 600 de milioane de lei si ne propunem ca anul acesta sa mentinem investitiile la un nivel ridicat, avand bugetate 595 milioane de lei. ------ * ACTUALIZARE - VIOREL LEFTER, PATRES: OUG 114 atrage pierderi suplimentare de 380 milioane lei ------ * ACTUALIZARE - Mihai Balan, Asociatia Romana pentru Enegie Eoliana: Investitiile in tot sectorul de regenerabile - intre 4,4-6,6 miliarde euro, pana in 2030 Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti.

VIDEO, MASA ROTUNDA, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

ACTUALIZARE - HAVRILET: Sunt fonduri straine interesate sa investeasca in depozitul Romgaz de langa Craiova ------ * ACTUALIZARE - Constantin Balasoiu, CE Oltenia: Ne propunem sa investim in reducerea emisiilor de CO2 ------ * ACTUALIZARE - Sorin Boza, CE Oltenia: Compania CE Oltenia a investit, anul trecut, 600 de milioane de lei si ne propunem ca anul acesta sa mentinem investitiile la un nivel ridicat, avand bugetate 595 milioane de lei. ------ * ACTUALIZARE - VIOREL LEFTER, PATRES: OUG 114 atrage pierderi suplimentare de 380 milioane lei ------ * ACTUALIZARE - Mihai Balan, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana: Investitiile in tot sectorul de regenerabile - intre 4,4-6,6 miliarde euro, pana in 2030 Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA. Halep poate urca pe locul 2 mondial

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii de 916. 131 dolari, va juca in optimi cu ucraineanca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )