Libnet.ro
UNICEF

23:01

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, in scurt timp, o conferinta de presa la sediul Guvernului, dupa vizita de luni la Bruxelles. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT si LIVE VIDEO declaratiile primului ministru. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT. Ponta sustine o declaratie in urma intalnirii cu Barroso.

Premierul Victor Ponta sustine o declarati in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso Stire in curs de actualizare.

Ministrul Mediului va sustine o conferinta de presa pe tema cererii de anulare a acordului de mediu pentru o exploatarea de aur de la Certej

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, va sustine, de la ora 12. 00, o conferinta de presa pe tema depunerii, la Curtea de Apel Bucuresti, a cererii de anulare a acordului de mediu pentru proiectul minier de la Certej. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Timisoara ARPMT) a dat pe 5 iulie 2012 acordul de mediu pentru exploatarea prin cianurare a minereurilor de aur si argint din zona Certej, judetul Hunedoara. Potrivit fundatiei Alburnus Maior, proiectul este foarte asemanator cu cel de la Rosia Montana si propune deschiderea unui exploatari miniere pe o suprafata de 456. 2 ha, defrisarea a 187 de ha de padure, macinarea a doi munti pentru extragerea minerului si se suprapune peste un sit Natura 2000. HotNews va transmite LIVE TEXT declaratiile ministrului.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Europa asteapta liniste de la noi. Oamenii isi doresc cat mai putine conflicte intre politicieni

In perioada urmatoare, Comisia Europeana asteapta de la Romania liniste, sustine premierul Victor Ponta. Invitat marti in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, liderul USL a explicat ca preocuparea.

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta / Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania. 26: Victor Ponta a declarat, citat de Agerpres, ca presedintele Barroso a apreciat inca o data - cred ca o va face si in comunicatul domniei sale - faptul ca faimoasele 11 puncte au fost tratate de mine si de Guvern la modul cel mai serios si au fost indeplinite'Vezi in articol comunicatul integral al Comisiei Europene eng.

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile ...

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles, ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE, citat de HotNews. ro. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania.

Jose Barroso, dupa intalnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile ...

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles, ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE, citat de HotNews. ro. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania.

Victor Ponta merge luni la Bruxelles pentru a se intalni cu Jose Manuel Barroso: Cele 11 cerinte ale CE, pe lista discutiilor

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, la Bruxelles, se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. intalnirea vine la cateva zile dupa ce si.

Victor Ponta se intalneste luni cu presedintele CE: Merg sa vorbesc de guvern. Basescu sa vorbeasca de atributiile sale

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Presedintele Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barrroso

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )