Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE Zira - Astra in turul 2 preliminar al Europa League

Online Sport Online Sport,
LIVE Zira - Astra in turul 2 preliminar al Europa League

Urmariti joi seara live text in aceasta pagina dupa ora 20:00 returul dintre Zira si Astra Giurgiu. In tur, Astra s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, si are prima sansa la calificarea in turul 3 preliminar. Invingatoarea acestui meci o intalneste pe FC Olexandria din Ucraina. continuă pe Online Sport

LIVE Zira - Astra in turul 2 preliminar al Europa League (20:00)

Urmariti joi seara live text in aceasta pagina dupa ora 20:00 returul dintre Zira si Astra Giurgiu. In tur, Astra s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, si are prima sansa la calificarea in turul 3 preliminar. Invingatoarea acestui meci o intalneste pe FC Olexandria din Ucraina.

Asa am trait Zira - Astra in turul 2 preliminar al Europa League

Am transmis joi seara live text in aceasta pagina dupa ora 20:00 returul dintre Zira si Astra Giurgiu.

Calificare fara emotii pentru Astra Giurgiu in turul 3 preliminar al Europa League

Astra Giurgiu continua aventura europeana dupa 0-0 in deplasare cu FK Zira din Azerbaidjan in turul 2 preliminar al Europa League. Fosta campioana a Romaniei castigase mansa tur, pe teren propriu, cu 3-1.

Calificare in turul trei preliminar al Europa League pentru Astra Giurgiu

Veste buna pentru iubitorii fotbalului din Romania! Astra Giurgiu a reusit sa se califice in turul trei preliminar al Europa League elimand trupa azera Zira. Calificarea a venit dupa o victorie,.

ZIRA FK - ASTRA GIURGIU LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DIGI - VIDEO

ZIRA FK - ASTRA GIURGIU LIVE in EUROPA LEAGUE. Astra Giurgiu disputa la Baku mansa retur in turul secund preliminar din Europa League, cu FK Zira. Partida incepe la ora.

Astra Giurgiu s-a calificat in turul 3 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu s-a calificat in turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a terminat la egalitate cu formatia azera Zira FK, 0-0, joi seara, la Baku, in mansa a doua a turului secund.

Arbitru din Georgia la returul dintre Zira si Astra Giurgiu

UEFA a delegat o brigada din Georgia la partida retur a meciului FK Zira - Astra Giurgiu din turul 2 preliminar al Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )