Libnet.ro
UNICEF

20:15

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE in semifinalele LIGII CAMPIONILOR. ONLINE VIDEO STREAM

Antena3 Antena3,
LIVERPOOL - AS ROMA LIVE in semifinalele LIGII CAMPIONILOR. ONLINE VIDEO STREAM

Liverpool si AS Roma sunt primele echipe care intra in scena in semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon. Prima mansa se joaca marti, de la ora. continuă pe Antena3

Ce poveste merge mai departe? Liverpool si Roma joaca azi in semifinalele Ligii Campionilor pentru un loc in istorie

In semifinalele Ligii Campionilor, mansa tur, joaca astazi doua dintre echipele-minune ale competitiei, Liverpool si Roma. Acum 34 de ani, cormoranii au castigat cupa contra romanilor chiar pe Olimpico.

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Primul meci din dubla mansa Liverpool - AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor, se va disputa marti, pe Anfield Road, de.

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Duelul semifinalistelor surpriza din Liga Campionilor are loc marti seara intre Liverpool si AS Roma. Cotate cu sansa a doua la calificarea in.

Pariati pe Liverpool - Roma

Vedeti aici cotele semifinalei Liverpool - Roma din Champions League, o intalnire inedita in aceasta faza a competitiei.

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Cel mai asteptat meci din semifinalele Ligii Campionilor are loc miercuri seara intre Bayern Munchen si Real Madrid, marile favorite pentru ca.

Liga Campionilor: Spectacol total. Liverpool - AS Roma 5-2/ Salah, doua goluri si doua pase de gol/ Roma marcheaza de doua ori pe final

Echipa Liverpool a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 2-0), formatia AS Roma, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a inscris golurile spre finalul partidei, dupa ce a fost condusa cu 5-0, potrivit news. ro. Mohamed Salah a marcat doua goluri, primul cu un sut spectaculos la vinclu, la coltul lung, din unghi, si a pasat la reusita lui Mane, faza la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o pozitie suspecta de ofsaid.

LIVE Liverpool - Roma 0-0

Urmairiti live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

LIVE Liverpool - Roma 3-0. Faraonul Salah face legea pe Anfield!

Urmairiti live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

Avancronica meciului Liverpool Roma

Liga Campionilor a ajuns la faze semifinalelor, iar marti seara se intalnesc in deschiderea careului de asi FC Liverpool si AS Roma intr-un duel putin asteptat la inceputul sezonului.

Asa am trait Liverpool - Roma 5-2

Am transmis live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )