Libnet.ro
UNICEF

11:15

LIVEScore FCSB vs CSU Craiova 1-1 (Pauza) / Oltenii egaleaza prin portarul Pigliacelli, care transforma un penalty

Hotnews Hotnews,
 LIVEScore FCSB vs CSU Craiova 1-1 (Pauza) / Oltenii egaleaza prin portarul Pigliacelli, care transforma un penalty

Derby-ul etapei a 25-a din Liga 1 le aduce fata in fata pe FCSB locul 3) si CSU Craiova locul 2). Cele doua echipe vor lupta pentru a se apropia de liderul CFR Cluj, care are sase puncte avantaj inaintea acestei partide. Duelul va fi transmis in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1, Look PLUS si LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVEScore FCSB vs CSU Craiova (de la ora 20:00) / Echipele de start

Derby-ul etapei a 25-a din Liga 1 le aduce fata in fata pe FCSB locul 3) si CSU Craiova locul 2). Cele doua echipe vor lupta pentru a se apropia de liderul CFR Cluj, care are sase puncte avantaj inaintea acestei partide. Duelul va fi transmis in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1, Look PLUS si LiveScore pe HotNews. ro.

Liga 1: Rasturnari de rezultat si trei jucatori eliminati n FCSB vs CSU Craiova 3-2

FCSB a obtinut o victorie mare, duminica seara, pe teren propriu, impotriva celor de la CSU Craiova, scor 3-2. Derby-ul etapei a 25-a a Ligii 1 a fost unul plin de evenimente: trei eliminari, doua penalty-uri unul executat de Mirko Pigliacelli, portarul oaspetilor) si mai multe rasturnari de scor. FCSB se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj, in timp ce oltenii raman pe pozitia a treia, dupa un meci in care au condus cu 2-1.

LIVE FCSB - Craiova 1-1. Oltenii egaleaza cu portarul dintr-un penalty inventat de Avram!

Derby-ul etapei a 25-a in Liga 1 Betano se disputa, duminica seara, pe Arena Nationala, intre FCSB si U Craiova 1948 CS, doua dintre rivalele in lupta pentru titlu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga Profesionista de Fotbal, decizie fara precedent inainte de FCSB - U Craiova

Meciul dintre FCSB si Craiova, programat sa se joace in seara asta pe Arena Nationala, de la ora 20:00, va fi transmis si in strainatate, prin intermediul platformei de socializare Facebook.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )