Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVETEXT Astra - Petrolul: 0-1. Lupii galbeni au prima sansa pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Astra - Petrolul: 0-1. Lupii galbeni au prima sansa pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Miercuri se va decide prima finalista din Cupa Romaniei, lupta dandu-se intre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. Confruntarea va pleca de la 0-0, rezultatul inregistrat in prima mansa, la Ploiesti. Meciul este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Astra - Petrolul, lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Miercuri se va decide prima finalista din Cupa Romaniei, lupta dandu-se intre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. Confruntarea va pleca de la 0-0, rezultatul inregistrat in prima mansa, la Ploiesti. Meciul incepe la 20. 30 si este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Semifinalele Cupei Romaniei: Astra - Petrolul 2-1 / Astra se califica dramatic, la ultima faza a meciului

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa un meci dramatic, decis la ultima faza. Petrolul a deschis scorul in prima repriza prin Toto Tamuz, iar in repriza secunda Astra atacat in valuri. Budescu a reusit egalarea, iar la ultima faza a partidei Paul Papp a inscris golul calificarii. In partida tur disputata la Ploiesti, scorul a fost egal, 0-0. Astra Giurgiu va intalni in finala Cupei Romaniei castigatoarea dintre Steaua si Dinamo 5-2 in tur).

LIVE Semifinale Cupa Romaniei Astra-Petrolul (20:30)

Astazi, de la ora 20:30, incepe mansa retur a primei semifinale dinCupaRomaniei,Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti. In tur, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 0-0. Apasati aici pentru a urmari LIVE TEXT desfasurarea partidei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )