Libnet.ro
UNICEF

08:45

LiveText Brazilia vs Belgia 0-2 (Pauza) / 31' De Bruyne a inscris cu un sut superb la coltul lung

Hotnews Hotnews,
 LiveText Brazilia vs Belgia 0-2 (Pauza) / 31

Prima zi a sferturilor de finala din cadrul Campionatului Mondial din Rusia se incheie cu duelul de foc dintre reprezentativele Braziliei si Belgiei. Cvintupla campioana mondiala va da piept cu echipa pregatita de Roberto Martinez, pe Kazan Arena, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Brazilia vs Belgia (de la ora 21:00) / Echipele de start

Prima zi a sferturilor de finala din cadrul Campionatului Mondial din Rusia se incheie cu duelul de foc dintre reprezentativele Braziliei si Belgiei. Cvintupla campioana mondiala va da piept cu echipa pregatita de Roberto Martinez, pe Kazan Arena, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Brazilia vs Belgia 1-2 / Meciul de vis al belgienilor - Selecao, eliminata n sferturi

Belgia a stralucit in meciul cu Brazilia si a reusit sa o trimita acasa pe cvintupla campioana mondiala inca din faza sferturilor Campionatului Mondial din Rusia. Selecao a fost urmarita si de ghinion, primul gol la belgienilor venind dupa o deviere nefericita a lui Fernandinho 13'). Pana la pauza, trupa lui Roberto Martinez a dat lovitura pe contraatac, De Bruyne 31') finalizand cu un sut superb la coltul lung. Sud-americanii au alergat in permanenta dupa gol, dar a venit abia in minutul 76. Renato Augusto a reluat imparabil cu capul, dupa o centrare excelenta a lui Coutinho, iar Brazilia spera din nou. Echipa lui Tite a avut ocazii uriase pe final de meci, dar tabela de marcaj nu s-a mai modificat. Belgia s-a impus cu 2-1, iar in semifinale va infrunta nationala Frantei.

FINAL Brazilia vs Belgia 1-2

Prima zi a sferturilor de finala din cadrul Campionatului Mondial din Rusia se incheie cu duelul de foc dintre reprezentativele Braziliei si Belgiei. Cvintupla campioana mondiala va da piept cu echipa pregatita de Roberto Martinez, pe Kazan Arena, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

BRAZILIA - BELGIA LIVE STREAM. Finala din sferturi ONLINE VIDEO TVR

Meciul dintre Brazilia si Belgia, echipe care se vor infrunta vineri, de la ora 21,00 ora Romaniei), la Kazan Kazan Arena, TVR 1, TVR HD), in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, ar fi.

LIVE Brazilia - Belgia (21:00)

De la 21:00 transmitem vineri seara, live text, in aceasta pagina sfertul de finala dintre Brazilia si Belgia la Cupa Mondiala.

LIVE Brazilia - Belgia pentru un loc in semifinale

De la 21:00 transmitem vineri seara, live text, in aceasta pagina sfertul de finala dintre Brazilia si Belgia la Cupa Mondiala.

LIVE Brazilia - Belgia pentru un loc in semifinale. Dracii rosii ii baga in corzi pe Neymar si compania

De la 21:00 transmitem vineri seara, live text, in aceasta pagina sfertul de finala dintre Brazilia si Belgia la Cupa Mondiala.

Asa am trait Brazilia - Belgia pentru un loc in semifinale

De la 21:00 am transmis vineri seara, live text, in aceasta pagina sfertul de finala dintre Brazilia si Belgia la Cupa Mondiala.

Se joaca sferturile Mondialului: Tot ce trebuie sa stii despre Brazilia - Belgia

De la Brazilia lui Pele, la CM 1958, nicio alta formatie sud-americana n-a reusit un triumf la un Mondial gazduit de Europa. Atunci, Selecao a trecut cu 5-2 de Suedia. Ironia sortii face ca si acum o astfel de confruntare sa fie posibila in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )