Libnet.ro
UNICEF

21:01

LIVETEXT Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp. ------------14:55 Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis omologului sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, ca atacul chimic din Siria este inuman si ameninta procesul de pace, scrie AFP. 14:50 Franta a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa un nou atac chimic extrem de grav, a anuntat ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault. continuă pe Hotnews

Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. UPDATE Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

UPDATE Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

Atac chimic in Siria, 35 de morti

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anuntat ca pana la 35 de persoane si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic din localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Un nou atac cibernetic al Fancy Bears: Federatia Internationala de Atletism a fost victima hackerilor rusi

Federatia Internationala de Atletism IAAF) a anuntat, luni, ca a fost tinta unui atac din partea grupului de hackeri rusi Fancy Bears, la 21 februarie. IAAF a precizat ca nu cunoaste inca ce informatii au fost accesate, insa hackerii rusi ar fi vizat formatii confidentiale legate de datele medicale ale atletilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )