Libnet.ro
UNICEF

19:45

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA, joaca impotriva lui Heather Watson, in turul II al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4, in turul II la Roland Garros!

Simona Halep, locul 4 WTA, a batut-o pe Heather Watson si s-a calificat in turul III al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Live Score: Rolland Garros- Simona Halep-Heather Watson, in turul doi

Simona Halep joaca azi cu Heather Watson pentru un loc in turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

Roland Garros: Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4/ Calificare superba in turul trei

Simona Halep locul 4 WTA) s-a calificat, in premiera, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Heather Watson locul 92 in ierarhia mondiala), scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o ora si 19 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Sorana Carstea victorie cu Teliana Pereira Brazilia), scor 6-2, 7-5.

Simona Halep debuteaza, marti, la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, debuteaza, marti, in cadrul turneului de mare slem Roland Garros, impotriva rusoaicei Alysa Kleybanova. Turneul parizian, cu premii totale de aproximativ 15,6 milioane dolari, se desfasoara in .

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

Roland Garros: Victorie fulger pentru Simona Halep! Pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, a trecut in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in primul tur, pe rusoaica Alysa Kleybanova, numarul 87 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona Halep .

Prima bomba pe tabloul feminin: Na Li eliminata, Halep devine favorita 3 la Roland Garros

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )