Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Simona Halep lupta sa devina printesa Qatarului. Angelique Kerber ii sta in cale la Doha

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep lupta sa devina printesa Qatarului. Angelique Kerber ii sta in cale la Doha

Simona Halep va juca finala de la Doha impotriva Angeliquei Kerber din Germania. Daca se va impune in Qatar, romanca va mai urca un loc in clasamentul WTA. Urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, confruntarea dintre Halep si Kerber. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Simona Halep a avut nevoie de doar o ora si sase minute pentru a se impune in finala jucata cu nemtoaica Angelique Kerber, la Doha. Romanca a castigat cu scorul de 6-2, 6-3, acesta fiind primul turneu WTA adjudecat de jucatoarea noastra in 2014.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

Simona Halep, in finala la Doha.

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA a invins-o pe Agnieszka Radwanska, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2. Romanca va juca finala turneului de la Doha. Turneul de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), este dotat cu premii de 2. 070 de dolari. Simona Halep va juca finala cu Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha: 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha competitie de categorie Premier 5), sportiva din Romania invingand-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania. Finala a durat o ora si sase minute, Halep impunandu-se cu 6-2, 6-3. Este cel de-al saptelea turneu cucerit de Simona Halep in cariera. In urma acestui succes, Halep va urca pe locul 9 in clasamentul WTA. Simona Halep: Acum am o si mai mare incredere in mine, este cel mai important turneu pe care il castig.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha, dupa meciul cu Radwanska, locul 4 mondial

Simona Halep e aproape de primul titlu in acest an. A invins-o in semifinalele de la Doha pe poloneza Agnieszka Radwanska, dupa un joc fabulos. A castigat primul set desi a fost condusa cu 2-5, reusind o serie victorioasa de opt gameuri consecutive.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha, dupa un meci fabulos cu Radwanska, locul 4 mondial

Simona Halep e aproape de primul titlu in acest an. A invins-o in semifinalele de la Doha pe poloneza Agnieszka Radwanska, dupa un joc impecabil. Primul set l-a castigat desi a fost condusa cu 2-5, reusind apoi o serie victorioasa de opt gameuri consecutive.

Simona Halep, campioana sinceritatii si a modestiei: Nu credeam ca pot castiga la Doha!

Desi s-a impus in stil de mare campioana la turneul de la Doha, Simona Halep a ramas aceeasi jucatoare modesta, recunoscand ca nu se astepta sa triumfe in capitala Qatarului.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Simona Halep, inainte de finala cu Kerber de la Doha: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Simona Halep a ajuns in finala turneului WTA de la Doha, faza a competitiei unde o va intalni pe Angelique Kerber. A fost un turneu incredibil pentru mine. Kerber e o jucatoare foarte buna, dar trebuie sa imi fac jocul, a precizat Simona. Finala se va disputa duminica, de la ora 17:00.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute, pe Annika Beck Germania), pozitia 55 in ierarhia mondiala. In sferturi de finala, Simona Halep o va intalni pe Sara Errani Italia), a patra favorita a .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )