Libnet.ro
UNICEF

05:00

LIVETEXT Simona Halep - Timea Bacsinzky, in optimile de finala de la Madrid Open

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep - Timea Bacsinzky, in optimile de finala de la Madrid Open

Simona Halep o intalneste pe Timea Bacsinzky in optimile de finala ale turneului de la Madrid. Partida va incepe in jurul orei 15. continuă pe Adevărul

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

Simona Halep, demonstratie de forta in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Un meci dominat autoritar de Halep si castigat fara nicio emotie, desi in debutul setului secund japoneza a reusit trei game-uri la rand revenind pe tabela de la 0-2.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Madrid (13:00)

Simona Halep deschide ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep n-a stat la discutii cu Karin Knapp in turul 2 la Madrid. Urmeaza meciul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a deschis ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep n-a stat la discutii cu Karin Knapp in turul 2 la Madrid

Simona Halep a deschis ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep si Sorana Carstea joaca marti la Madrid. S-au anuntat orele inceperii partidelor fetelor noastre

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de marti, cand vor evolua si ultimele doua reprezentante ale noastre din turul II.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep, inaintea turneului de la Madrid

Simona Halep a petrecut noaptea de inviere si dimineata de Pasti departe de casa, asa cum fac de altfel toti tenismenii. Romanca i-a avut insa alaturi pe doi dintre oamenii foarte.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

Simona Halep, dupa victoria cu Karin Knapp: Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun

Simona Halep a ajuns in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, iar urmatorul meci va fi cu Timea Bacsinszky a zecea favorita), sportiva care a eliminat-o pe Simona de la Miami in acest an. Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun, a spus Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )