Libnet.ro
UNICEF

06:30

LIVETEXT Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD (surse) Sedinta tensionata la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, dupa infrangerea de la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD (surse) Sedinta tensionata la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, dupa infrangerea de la prezidentiale

Rasturnare de situatie la varful PSD: Pozitia de forta a lui Marcel Ciolacu, care parea ca detine sustinerea majoritatii liderilor pentru a prelua conducerea partidului, nu mai este la fel de sigura, dupa ce taberele par a se fi schimbat in randul social-democratilor. Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si Marian Oprisan au inceput negocieri cu liderii de organizatii, iar Viorica Dancila nu mai vrea sa demisioneze, asa cum ii promisese lui Ciolacu cu o seara in urma. Liderii PSD se reunesc marti seara, de la ora 18. 30, la sediul partidului din Soseaua Kiseleff, intr-o sedinta care se anunta foarte tensionata. 49 Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD23. 25 Social democratii au oprit sedinta CEX pentru o mica pauza. 39 Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu vor sa demisioneze. Potrivit statutului PSD presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului sunt alesi sau revocat in congres. Cu alte cuvinte daca Dancila si Teodorovici nu pot fi inlocuiti deca dupa convocarea unui congres. 18 Mihai Fifor a demisionat din functia de secretar general al partidului21:36 8 dintre cei 16 vicepresedinti au demisionat pana in prezent21:32 Paul Stanescu si Gabriel Mutu au demisionat din functia de vicepresedinte21:25 A demisionat si Carmen Dan din functia de vicepresedinte PSD21:01 Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia intregii conduceri si a afirmat, potrivit unor surse: Toti stiam ca nu are nicio sansa. Toti am gresit. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

Viorica Dancila: Gabriel Oprea este vicepresedinte al PSD

Controversatul Gabriel Oprea a revenit in sanul PSD, fiind prezent duminica seara in sediul central al partidului din Kiseleff. Misterul a fost lamurit de Dancila: Am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu cel al militarilor in rezerva, iar liderii sindicatelor fac parte din CEx. Toti au functia de vicepresedinti in CEx. Au drept de vot. Sunt 5 sindicate, sunt 5 lideri.

Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

S-au format douatabere in PSD, dupaalegerile prezidentiale. Cei care cer capul Vioricai Dancila si cei care inca o vor la conducere. Vicepresedintele executiv al PSD Mehedinti, Marius Screciu, .

Viorica Dancila a demisionat - surse

Viorica Dancila a demisionat, marti seara, de la conducerea PSD, potrivit unor surse din interiorul partidului. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila a votat. Cum a aparut candidata PSD la sectia de votare FOTO

Viorica Dancila a ajuns, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale, in urma caruia va fi ales presedintele Romaniei pentru urmatorii cinci ani. Candidata PSD a purtat o tinuta eleganta, dar de aceasta data nu a purtat o brosa, asa cum ne-a obisnuit pana acum. A optat pentru o .

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD. Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu

UPDATE 23:50 Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu. Paul Stanescu a fost votat secretar general, in locul lui Mihai Fifor. Biroul Permanent National a fost dizolvat. UPDATE 23:50 Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa aproape cinci ore de negocieri in sedinta CEx. numarul doi din partid, Eugen Teodorovici, refuza sa-si predea .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )