Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVEVIDEO Sute de timisoreni protesteaza impotriva intentiilor de modificare a legilor Justitiei si a codurilor penale: PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal!

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEO Sute de timisoreni protesteaza impotriva intentiilor de modificare a legilor Justitiei si a codurilor penale: PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal!

Mii de oameni protesteaza marti seara in Timisoara impotriva intentiilor majoritatii PSD-ALDE de a modifica legile justitiei si codurile penale, scandand PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal! sai DNA sa vina sa va ia!. Protestul se deruleaza sub sloganul Revolutia continua. continuă pe Hotnews

VIDEO Mii de timisoreni protesteaza impotriva intentiilor de modificare a legilor Justitiei si a codurilor penale: PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal!

Mii de oameni protesteaza marti seara in Timisoara impotriva intentiilor majoritatii PSD-ALDE de a modifica legile justitiei si codurile penale, scandand PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal! sai DNA sa vina sa va ia!. Protestul se deruleaza sub sloganul Revolutia continua.

VIDEO Mii de timisoreni au protestat impotriva intentiilor de modificare a legilor Justitiei si a codurilor penale: PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal!

Mii de oameni au protestat marti seara in Timisoara impotriva intentiilor majoritatii PSD-ALDE de a modifica legile justitiei si codurile penale, scandand PSD, ciuma rosie!, Parlament penal, mars la Tribunal! sai DNA sa vina sa va ia!. Protestul s-a derulat sub sloganul Revolutia continua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )