Libnet.ro
UNICEF

10:15

LIVEVIDEOTEXT Municipiul Suceava intra in carantina totala. Ordonanta militara nr 6

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEOTEXT Municipiul Suceava intra in carantina totala. Ordonanta militara nr 6

Ministrul de interne Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine luni seara, incepand cu ora 23. 00, o declaratie de presa la sediul MAI. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. continuă pe Hotnews

VIDEO Municipiul Suceava si alte opt comune din jur intra in carantina totala. Decizia luata prin Ordonanta militara nr 6

Municipiul Suceava si opt comune limitrofe intra in carantina totala, potrivit unei ordonante militare nr. 6) adoptate luni seara si anuntate de ministrul de interne, Marcel Vela.

ALERT Intra in vigoare Ordonanta Militara patru

ACTUALIZARE - Interdictia privind circulatia in grupuri mai mari de 3 persoane se aplica exclusiv circulatiei pietonale. --- *ACTUALIZARE - Pentru a proteja cetatenii care locuiesc in blocuri, autoritatile locale, incepand din 31 martie, vor monta dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile in blocuri si vor face dezinfectie pe casa scarilor, lifturi si spatiile comune. --- *ACTUALIZARE - Marcel Vela: Am decis un articol care va clarifica organizarea sistemului energetic national - vital pentru functionarea statului. Masuri de izolare preventiva pentru personalul din posturile esentiale. --- Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament si in afara intervalului 11-13, a declarat, ministrul de Interne Marcel Vela, care a anuntat duminica noi masuri dure in contextul pandemiei de coronavirus, precizand ca este greu momentul prin care trecem. Ministrul a precizat ca aceia care nu respecta carantina vor fi reintrodusi in carantina si vor plati costul cazari. De asemenea, in blocuri vor fi amplasate dispozitive cu solutii dezinfectante.

Coronavirus: Ungaria intra in carantina totala. Toate spitalele vor avea comandanti militari in uniforma

Ungaria va impune restrictii de deplasare a cetatenilor in afara locuintelor lor in perioada 28 martie - 11 aprilie, pentru a se limita raspandirea coronavirusului, a declarat vineri prim-ministrul Viktor Orban la postul public de radio, transmite Reuters. Orban a mai spus ca se asteapta ca varful epidemiei sa fie atins in iunie sau iulie.

VIDEO Coronavirus in Romania - 2.109 cazuri de imbolnavire, din care 593 in Suceava Se instituie carantina in municipiul Suceava si in 6 comune

109 cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in Romania, din care 593 la Suceava, astfel ca in municipiul Suceava si in mai multe localitati limitrofe se instituie carantina.

Transportatorii cer Guvernului sa nu-i bage pe soferii fara simpome in izolare sau carantina: Ordonanta militara nr.4 trebuie modificata

Transportatorii cer Guvernului sa modifice Ordonanta militara nr. 4, cea care ii obliga pe soferii fara simpome sa intre automat in izolare sau carantina, argumentand ca exista dejaa nivel national o criza de soferi in contextul crizei coronavirus.

Este prevazut in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc. Administratorii risca amenzi uriase

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica masurile dispuse in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa asigure administratia publica locala la toate intrarile in blocuri, de marti, 31 martie? Administratorii risca amenzi uriase. Ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc Ministrul Vela a transmis duminica masurile dispuse in ordonanta militara nr.

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa Ordonanta militara. Cum ramane cu procedurile proaste?

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a comentat duminica seara pe o retea sociala cu privire la masurile dispuse in Ordonanta Militara, potrivit carora medicii nu pot refuza pacientii la internare.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

DOCUMENT Ordonanta militara nr 4

Ministerul de Interne a emis duminica seara ordonanta militara numarul 4, care inaspreste pedepsele pentru nerespectarea izolarii sau carantinei si plafoneaza preturile la utilitati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )