Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Avram: De cate ori a fost incalcata legea pentru ca Tudorel Toader sa ajunga notar. Evaluare

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: De cate ori a fost incalcata legea pentru ca Tudorel Toader sa ajunga notar. Evaluare

Pentru oricare dintre noi vine o vreme in care e supus evaluarii, asa grait-a ministrul Justitiei dupa ce a evaluat-o pe Kovesi, cu efectele cunoscute, si inainte de a-l evalua pe Augustin Lazar, cu efectele previzibile. Dar poate ca si pentru Tudorel Toader a venit vremea evaluarii, spre a deslusi cum isi adjudeca el dividende personale din functia de ministru al Justitiei. continuă pe Adevărul

De cate ori a fost incalcata legea pentru ca Tudorel Toader sa ajunga notar. Evaluare

Pentru oricare dintre noi vine o vreme in care e supus evaluarii, asa grait-a ministrul Justitiei dupa ce a evaluat-o pe Kovesi, cu efectele cunoscute, si inainte de a-l evalua pe Augustin Lazar, cu efectele previzibile. Dar poate ca si pentru Tudorel Toader a venit vremea evaluarii, spre a deslusi cum isi adjudeca el dividende personale din functia de ministru al Justitiei.

Tudorel Toader anunta ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA. Joi va fi facuta publica propunerea pentru acest post

Ministrul Justitiei a anuntat marti ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi facuta publica propunerea pentru acest post. Au fost finalizate interviurile pentru oc.

Ministrul Justitiei: Au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi facuta publica propunerea pentru acest post, transmite News. ro.

SCANDAL in Israel, dupa o GAFA IMENSA a postului public de radio: A fost incalcata o regula TABU!

Scandal de proportii in Israel, dupa o gafa uriasa a postului public de radio, care a incalcat un tabu. Postul si-a cerut scuze dupa ce, in timpul unei emisiuni, a fost difuzat un fragment dintr-o.

PSD si propune ca Legea pentru nfiintarea Autoritatii Nationale de Interceptari sa fie adoptata n decembrie n Parlament. Obiectiv: Scoaterea Serviciilor de informatii din justitie

Legile privind siguranta nationala prin care se va infiinta Autoritatea Nationala de Interceptari va scoate serviciile de informatii si a ofiterilor serviciilor din justitie si politica, arata planul de actiune al PSD pentru perioada septembrie-decembrie 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )