Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea: Acest razboi nu mai trebuie sa fie. Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie publica fata de intamplarile din ultima perioada

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Acest razboi nu mai trebuie sa fie. Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie publica fata de intamplarile din ultima perioada

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, luni, ca ministrul Justitiei trebuie sa prezinte un calendar de promovare a legilor justitiei, dar si o pozitie publica fata de. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie publica fata de intamplarile din ultima perioada

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, dupa sedinta BPN, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa prezinte un calendar pentru legile justitiei si sa aiba o pozitie fata de intamplarile din ultima perioada.

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

PMP subliniaza ca Liviu Dragnea trebuie sa dispara din politica

Partidul Miscarea Populara cere demisia din Guvern a vicepremierului Sevil Shhaideh, aratand ca toti oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea ajung finalmente la DNA, motiv pentru care liderul PSD ar trebui sa dispara din peisajul politic romanesc.

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta cruciala de la PSD: Toti colegii mi-au cerut ferm sa nu demisioneze Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sunt sute de exemple precum Insula Belina

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei PSD, despre decizia conducerii PSD de a le sustine pe vicepremierul Sevil Shhaideh si pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana.

Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze daca vicepremierul Shhaideh ar trebui sa demisioneze, in urma anchetei DNA in care este vizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, va fi discutata in cadrul Biroului Permanent National al social-democratilor de luni.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA in dosarul privind trecerea lacului Belinain proprietatea Consiliului Judetean Teleorman, in 2013, cand era secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus duminica, la la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dra.

BOMBA! DNA pregateste o noua LOVITURA! Ancheta ia amploare si Liviu DRAGNEA va fi...

Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )