Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea, la Antena 3: Eu nu mai aloc energie pentru a sta sa discut cu celelalte partide sau institutii la nesfarsit / Va fi o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, la Antena 3: Eu nu mai aloc energie pentru a sta sa discut cu celelalte partide sau institutii la nesfarsit / Va fi o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute

Liviu Dragnea a afirmat marti ca este vanat si a reluat teoria unor institutii si structuri din umbra care nu vor ca PSD sa detina guvernarea si ca Romania sa nu se dezvolte, amenintand ca de acum incolo PSD va duce o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute. Pe de alta parte, intrebat de Mihai Gadea daca se gandeste sa candideze la presedintia, Dragnea nu a oferit un raspuns ferm, spunand doar ca e prea devreme sa se gandeasca la asta. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3: Eu nu mai aloc energie pentru a sta sa discut cu celelalte partide sau institutii la nesfarsit / Va fi o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute

Liviu Dragnea a afirmat marti ca este vanat si a reluat teoria unor institutii si structuri din umbra care nu vor ca PSD sa detina guvernarea si ca Romania sa nu se dezvolte, amenintand ca de acum incolo PSD va duce o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute. Pe de alta parte, intrebat de Mihai Gadea daca se gandeste sa candideze la presedintia, Dragnea nu a oferit un raspuns ferm, spunand doar ca e prea devreme sa se gandeasca la asta.

LIVETEXT Liviu Dragnea, invitat la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3: Eu nu mai aloc energie pentru a sta sa discut cu celelalte partide sau institutii la nesfarsit / Va fi o politica de aparare foarte dura, cu lucruri vazute si nevazute

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este invitat la Antena 3 la emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea.

Liviu Dragnea: Nu ma simt vanat, chiar sunt!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde campaniilor de presa din ultima vreme care l-au avut ca subiect. Si sustine, la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei,ca este vanat, pe bani.

RASTURNARE de situatie in privinta EXCLUDERII lui Victor Ponta din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea, in direct, la Antena 3

Victor Ponta nu a fost impins spre excludere, ci si-a facut-o singur, considera Liviu Dragnea. Acesta a vorbit despre ruptura din relatia sa cu Ponta, marti, la Sinteza.

Liviu Dragnea sustine ca putea aproba o contramanifestatie fata de aceea din Piata Victoriei, dar a refuzat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, la Antena 3, ca i s-a propus sa accepte desfasurarea unor contramanifestatii ca replica fata de marile proteste populare de la inceputul anului 2017, indreptate contra PSD si a fostului guvern Grindeanu.

Liviu Dragnea le-a stricat vacanta colegilor din Parlament. Anunt URGENT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a stricat vacanta colegilor din Parlament. Dragnea a transmis un mesaj parlamentarilor prin care ii anunta ca sunt chemati la serviciu pentru o sesiune.

Sedinta convovata de Liviu Dragnea, in care trebuia dezbatuta plafonarea pensiilor speciale, a fost amanata

Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor, convocata initial pentru miercuri, pentru a discuta despre solicitarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, a fost amanata.

Sedinta convocata de Liviu Dragnea, in care trebuia dezbatuta plafonarea pensiilor speciale, a fost amanata

Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor, convocata initial pentru miercuri, pentru a discuta despre solicitarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, a fost amanata.

Liviu Dragnea: Impactul bugetar pe pensiile speciale poate ajunge la 15 miliarde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in sedinta coalitiei au fost asumate trei principii de modificare a legii pensiilor speciale pentru militari, astfel incat sumele aflate.

Curtea de Apel: Liviu Dragnea, BENEFICIARUL documentelor SRI furate din DNA!

Declaratia data de liderul PSD, Liviu Dragnea, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Valentin Raducu Preda a fost judecat pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )