Libnet.ro
UNICEF

10:16

Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu exclude chemarea presedintelui Klaus Iohannis la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, precizand totodata ca i se pare inadmisibil ca cineva din Romania sa poata refuza sa vina la o comisie de ancheta parlamentara. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, AMENINTARI pentru Kovesi si Lazar: Pot fi acuzati de favorizarea faptuitorului

Miercuri se va infiinta o comisie parlamentara cu scopul de a ancheta modul in care au decurs alegerile prezidentiale din 2009, comisie care va fi condusa de Liviu Dragnea si care i-ar putea chema la.

Procurorul general, din ce in ce mai AROGANT si SFIDATOR. Liviu Dragnea, AMENINTARI pentru Kovesi: Poate fi acuzata de favorizarea faptuitorului

Miercuri se va infiinta o comisie parlamentara cu scopul de a ancheta modul in care au decurs alegerile prezidentiale din 2009, comisie care va fi condusa de Liviu Dragnea si care i-ar putea chema la.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Tudorel Toader il sfideaza inca o data pe Liviu Dragnea. Ministrul anunta un amplu proces de consultare a sistemului judiciar pentru legile Justitiei

Potrivit unui comunicat de presa, Ministerul Justitiei va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri si a propunerilor pentru remedierea acestora, arata HotNews. Anuntul a fost facut public la doar o zi dupa ce Liviu Dragnea, seful PSD, il criticase pe ministrul Tudorel Toader pentru ca intarzie proiecte de modificare a legilor din Justitie.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea sa fie presedintele Romaniei!

Liviu Dragnea ar putea candida la presedintie in 2019, a declarat Lia Olguta Vasilescu, pentru postul public de televiziune. Totodata, Ministrul Muncii l-a laudat pe liderul PSD pentru ca muncit foarte.

Lia Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea fi presedintele Romaniei

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, ca l-ar sustine pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, daca ar candida la presedintie, deoarece el este cel care a castigat alegerile.

Un nou termen in procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema

Magistratii instantei supreme judeca, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, anunta Agerpres. La precedentele termene ale procesului, patru dintre inculpatii din dosar si-au recunoscut vinovatia si au acceptat sa fie judecati prin procedura simplificata, pentru a beneficia de reducerea pedepselor.

Instanta suprema ia decizia asupra contestatiei depuse de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare

Instanta suprema va anunta, luni, o decizie asupra contestatiei la executare depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul.

Tudorel Toader il mai sfideaza o data pe Dragnea: anunta un amplu proces de consultare a sistemului judiciar pentru legile Justitiei

Ministerul Justitiei va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri si a propunerilor pentru remedierea acestora, se arata intr-un comunicat al ministerului, facut public la doar o zi dupa ce Liviu Dragnea, seful PSD, il criticase pe ministrul Tudorel Toader pentru ca intarzie proiecte de modificare a legilor din Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )