Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea anunta schimbari importante in PSD: Vom avea...

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta schimbari importante in PSD: Vom avea...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca la Congresul care va avea loc pe 10 martie, vor fi alesi 16 vicepresedinti, 8 femei si 8 barbati. De. continuă pe B1

Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National CExN) ca va propune ca partidul sa aiba 16 vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune, posturile urmand.

Zodile care vor face schimbari importante in luna martie

Mersul astrelor anunta evenimente deosebite in luna martie, iar cinci dintre zodii trebuie sa se pregateasca pentru schimbari importante. Berbec -vor avea parte de sanse mai ales in plan profesion.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Liviu Dragnea, anunt despre viitorul Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca o prima evaluare a activitatii ministrilor din Guvernul Dancila va avea loc dupa Congresul din 10 martie, in cadrul coalitiei de guvernare. Am.

PSD va avea o sedinta premergatoare Congresului din 10 martie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD se reuneste luni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD pregatitoare Congresului extraordinar din 10 martie, in care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la sefia partidului. La Congresul PSD si-au anuntat oficial candidatura pentru functii de conducere presedintele PSD, Vrancea Marian Oprisan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, daca Organizatia de Femei a PSD o va recomanda pentru o functie de conducere, va candida la un post de vicepresedinte.

Fostul vicepremier Marcel Ciolacu, despre relatia cu Liviu Dragnea: cat se poate de prieteneasca si corecta

Buzaul va avea la Congresul Extraordinar al PSD de la Sala Palatului una dintre cele mai numeroase delegatii din tara. in delegatie se vor afla pe langa parlamentari, presedintele Consiliului Judetean si cei doi vicepresedinti, primarii de municipii si viceprimarii, sefii de organizatii, primari din mediul rural care nu sunt sefi de organizatii dar si consilieri judeteni si municipali, in total 140 de persoane.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea explica votul dat de europarlamentarii PSD in privinta Poloniei: Pedepsele aplicate unor state membre nu cred ca ajuta coeziunea UE

Liviu Dragnea a evita luni luni sa spuna daca a existat o decizie politica a PSD pentru ca europarlamentarii social-democrati sa actioneze impotriva propriului grup politic la votul de joia trecuta privind sanctionarea Poloniei. Intrebat daca totusi e de acordul cu votul europarlamentarilor PSD, Dragnea a spus ca institutiile europene trebuie sa fie mai grijulii cu statele membre. Masuri, pedepse aplicate unor state membre nu cred ca ajuta coeziunea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )