Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea anunta o sedinta de bilant al Guvernului: Ce spune seful PSD despre remaniere

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta o sedinta de bilant al Guvernului: Ce spune seful PSD despre remaniere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca, saptamana viitoare, premierul Viorica Dancila va face un mini bilant al Guvernului. Evaluarea activitatii Executivului va fi prezentata in sedinta. continuă pe B1

STENOGRAME. Cum apara Liviu Dragnea un om acuzat de crime impotriva umanitatii

Liviu Dragnea a avut o disputa cu cei de la USR, in sedinta Birourilor Permanente Reunite din 26 martie. Este exact sedinta in care a fost analizata si propunerea PSD ca noul presedinte al CNSAS sa fie.

Liviu Dragnea a petrecut sarbatorile alaturi de iubita sa si de fiul sau. Ce destinatie a ales liderul PSD

Liviu Dragnea a ales sa se refugieze la munte cu ocazia sarbatorilor pascale. insotil de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau, Valentin Stefan Dragnea, acesta s-a cazat la Castelul Foisor, destinat exclusiv.

Liviu Dragnea s-a refugiat la munte pentru vacanta de Paste. Cum a petrecut alaturi de iubita lui

Liviu Dragnea s-a refugiat la munte pentru vacanta de Paste. Liderul PSD a mers in statiunea Sinaia alaturi de iubita sa, Irina Tanase, dar si de fiul sau, Valentin, si de prietena acestuia. Dragnea nu a.

Liviu Dragnea, referitor la referendumul de modificare a Constitutiei: Sper ca in aceasta primavara sa fie organizat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, si-a exprimat speranta ca in aceasta primavara referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie organizat. Referendumul de modificare.

Liviu Dragnea: in perioada urmatoare, incep dezbaterile pe Codurile penale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca in perioada urmatoare vor avea loc dezbaterea cu privire la Codurile penale si prezentarea obiectivelor Comisiei pentru legile sigurantei.

Liviu Dragnea, anunt despre referendumul pentru definirea familiei: Cand va fi organizat

Liviu Dragnea a anuntat marti ca spera ca referendumul pentru definirea familiei sa fie organizat in aceasta primavara. Este un subiect pe care il sustinem cu toata taria si sper ca in aceasta.

Liviu Dragnea explica ce se intampla cu legea defaimarii

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, marti, ca legea defaimarii nu este o prioritate in acest moment, dar a subliniat ca nu renunta la acest principiu, in contextul in ca.

Liviu Dragnea explica ce se intampla cu legea defaimarii: Este intr-un stadiu... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat marti ca legea defaimarii nu este o prioritate in acest moment, proiectul fiind in stadiu incipient. Este intr-un stadiu incipient. Nu este acum o prioritate aceasta lege. Uit.

Liviu Dragnea, nemultumit de audierea generalului Coldea: A citit, a spus niste pilde si a plecat (VIDEO)

Liviu Dragnea este nemultimit de modul in care a fost audiat generalul Florian Coldea in Comisia SRI din Parlament. Eu in general nu ii cert pe colegii mei din Comisia SRI, nici macar pe presedintele Manda,.

Liviu Dragnea a anuntat cand vor incepe dezbaterile pe Codurile penale: Pragul nu trebuie sa fie unul foarte mare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat marti ca dezbaterile pe Codurile penale vor incepe, cel mai tarziu,saptamana viitoare. in aceasta saptamana sau cel mai tarziu saptamana viitoare vor incepe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )