Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea se apara in dosarul Belina: 99% dintre baltile din Romania sunt inchiriate catre firme

B1 B1,
Liviu Dragnea se apara in dosarul Belina: 99% dintre baltile din Romania sunt inchiriate catre firme

Liviu Dragnea a avut duminica seara prima reactie dupa ce procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe numele lui Sevil Shhaideh si au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea inceperii. continuă pe B1

Liviu Dragnea se victimizeaza la Antena 3: Toate baltile din Romania sunt inchiriate la firme private. Vor sa-mi ia si copilul, sa-l retina. Eu sunt tinta. PSD e tinta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca dosarul Belina, in care sunt cercetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, membre ale Guvernului Tudose, este fabricat si ca atat el, cat si PSD sunt tinte ale procurorilor.

Dosarul Belina: Cata putere aveau Sevil Shhaideh, omul de incredere al lui Dragnea, si Rovana Plumb, cea care l-a tradat pe Ponta

Sevil Shhaideh este unul dintre putinii politicieni in care Liviu Dragnea are incredere. in 2013, Shhaideh era mana sa dreapta la Ministerul Dezvoltarii. Rovana Plumb, anchetata si ea de procurorii DNA, a fost unul dintre oamenii fideli lui Victor Ponta, dar care ulterior a trecut in tabara lui Dragnea pentru a ajunge din nou ministru.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA in dosarul privind trecerea lacului Belinain proprietatea Consiliului Judetean Teleorman, in 2013, cand era secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus duminica, la la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dra.

BOMBA! DNA pregateste o noua LOVITURA! Ancheta ia amploare si Liviu DRAGNEA va fi...

Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare.

Surse: Comunicatorii PSD ii vor face responsabili de campania de lichidare politica a lui Liviu Dragnea pe Iohannis, Maior, Ponta, Coldea si Kovesi

Principalii lideri si comunicatori ai PSD vor contracara dosarul Belina in urmatoarele zile pe plan mediatic cu un mesaj comun, care il va prezenta pe Liviu Dragnea drept victima unui plan al adversarilor sai politici, potrivit mai multor surse din PSD.

Liviu Dragnea, alaturi de fiul sau, la DNA, saptamana viitoare - surse

Liderul PSD Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )