Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea: Eu il asigur pe Iohannis - PSD va fi aici si luni, si marti, si miercuri si ulterior

B1 B1,
Liviu Dragnea: Eu il asigur pe Iohannis - PSD va fi aici si luni, si marti, si miercuri si ulterior

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca partidul pe care il conduce se va afla pe scena politica din Romania si dupa alegerile din 26 mai. Dragnea a facut aceasta. continuă pe B1

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

Continua seria de amanari sau se va hotari soarta lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta? Luni sunt noi termene si la inalta Curte, si la Curtea Constitutionala

Instanta suprema si Curtea Constitutionala vor anunta luni daca iau, in sfarsit, o decizie, sau continua seria de amanari in privinta dosarului lui Liviu Dragnea, respectiv in privinta sesizarii facute de Florin Iordache, una cu implicatii directe asupra procesului liderului PSD.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, intr-un miting desfasurat la Targoviste. Astazi am fost la Targoviste sa le spunem romanilor ca economia creste. O spun cifrele.

Liviu Dragnea: Si elevii au inceput sa fie violenti in limbaj. Unul din principalii vinovati e Iohannis, care a inceput cu constructia acestei industrii a urii (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca oamenii incep sa devina tot mai violenti in limbaj, inclusiv in scoli elevii isi adreseaza injurii, iar de vina este. Klaus Iohannis. El l-a acuzat pe seful statului ca a.

Liviu Dragnea: Iohannis si ai lui fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca seful statului Klaus Iohannis si ai lui au inceput sa faca galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice, noteaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Ion Iliescu a adus liniste in tara

Liviu Dragnea i-a dat exemplu pe Ion Iliescusi Emil Constantinescu drept presedinti deschisi spre dialog. in schimb, a sustinut liderul PSD, Traian Basescu a mers pe divizare totala, iar Klaus.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )