Libnet.ro
UNICEF

13:01

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste si in vizita din Calarasi: Liderul PSD continua turneul prin tara (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, asteptat cu proteste si in vizita din Calarasi: Liderul PSD continua turneul prin tara (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost asteptat la Calarasi in acelasi mod in care a fost primit si la Slobozia cu o zi inainte. Cateva zeci de persoane au venit pentru a il huidui si a ii reprosa modul. continuă pe B1

Liviu Dragnea vrea sa refaca reteaua de aprozare: Am intrat in UE dar nu suntem obligati sa mancam absolut toate e-urile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Calarasi ca ar trebui refacuta reteaua de aprozare, astfel incat romanii nu sa nu mai fie obligati sa manance toate E-urile. Totodata, el a pledat pentru ca Romania sa nu mai exporte materie prima, cum ar fi graul, ca sa importe napolitane, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea, declaratie de dragoste la conferinta de presa: Irina e femeia pe care o iubesc!

Liviu Dragnea a sustinut o conferinta de presa la Slobozia, cu ocazia alegerilor privind organizatie PSD Ialomita, iar duminica se va afla in Calarasi. Liderul PSD a inceput discursul cu o urare facuta.

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Petre Daea, urecheat de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut duminica ministrului Agriculturii, Petre Daea, sa se deplaseze mai des in judetul Calarasi si in celelalte judete dunarene si sa foarte rapid un plan in tot.

Victor Ponta spune ca va emigra daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei.

Victor Ponta anunta ca va emigra din Romania daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei. El a spus, duminica, la Botosani, ca.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbaro

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Femeile din PSD au organizat vineri o petrecere in spiritul zilei de 8 martie, la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate pe Facebook de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb.

Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

Femeile din PSD s-au bucurat de ziua de 8 Martie intr-o vila de protocol a RAAPPS. La petrecere a venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita sa tinerica, Irina Tanase. Liderul social-democrat le-a impartit.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )