Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

In plin razboi intre presedintie si Guvern, Liviu Dragnea vine la randul sau cu o critica la adresa actiunilor externe la care participa Klaus Iohannis, acuzand ca a stat la masa cu Kosovo, stat. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Liviu Dragnea, nou atac la Klaus Iohannis: Presedintele este un fel de moralist

Liviu Dragnea continua razboiul declaratiilor cu presedintele Klaus Iohannis numindu-l pe acesta un lup moralist care critica, dar nu contribuie pentru imbunatatirea politicilor. in contextul in cre pres.

Liviu Dragnea: Iohannis o santajeaza pe Dancila

Liviu Dragnea a declarat ca Iohannis o santajeaza pe Dancila si ca se crede tatucu tarii. De asemenea, Liviu Dragneaa facut declaratii despre lucrurile discutate cu premierul.

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis i-a spus ca se uita prea mult la filme cu mafioti: O sa ii raspund aplicat cand vine in tara

Liviu Dragnea a refuzat sa dea un raspuns dupa ce Iohannis a cerut din nou demisia premierului Dancila si a adus noi critici Guvernului chiar de la Sofia unde participa la un summit al Uniunii Europene. Liderul PS.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de suspendarea lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de SUSPENDAREA lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

Presedintele Iohannis le-ar fi promis sprijin palestinienilor. Ce spune ambasadorul palestinian la Bucuresti despre Liviu Dragnea

Eventuala mutare a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, a devenit un instrument in lupta politica interna, iar Liviu Dragnea, principalul sustinator al acestei idei, refuza sistematic.

Prima reactie din PSD dupa pedeapsa cu executare ceruta de DNA pentru Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat, marti, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut in dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atat pentru liderul PSD cat si pentru.

Ludovic Orban: Nu pot sa accept ca un clan certat cu legea sa dinamiteze relatiile externe ale Romaniei

Ludovic Orban a declarat ca a decis sa depuna plangere penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea deoarece nu putea asista pasiv la distrugerea oricarei urme de credibilitate a Romaniei i.

Liviu Dragnea, despre plngerea mpotriva sa si a premierului: Este o tentativa de lovitura de stat pentru preluarea puterii n mod nelegitim

Liviu Dragnea a acuzat, joi, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incalcat Constitutia si ca plangerea lui Ludovic Orban, instrumentata de Iohannis, este o tentativa de lovitura de stat, pentru preluarea puterii in mod nelegitim. Liderul PSD a anuntat totodata ca discuta cu juristii pentru a vedea in ce masura poate fi facuta o plangere penala impotriva celor care facut plangerea impotriva sa si a premierului Viorica Dancila, pentru ca aceasta plangere nu are niciun sambure de adevar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )