Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea, atac la adversarii politici: Numai daca iti urasti propriul popor atat de mult cat o fac ei poti sa fii nervos si sa blochezi toate aceste masuri care aduc bunastarea romanilor

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac la adversarii politici: Numai daca iti urasti propriul popor atat de mult cat o fac ei poti sa fii nervos si sa blochezi toate aceste masuri care aduc bunastarea romanilor

Liviu Dragnea, liderul PSD, a atacat violent partidele din opozitie si pe Klaus Iohannis, la conferinta partidului de la Iasi. I-am vazut ca sunt foarte nervosi, in frunte cu Iohannis si te intrebi: de ce. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, nou atac la adresa adversarilor politici: Singura explicatie e ca nu vor ca Romania sa o duca mai bine. Numai daca iti urasti propriul popor poti sa fii nervos (VIDEO)

Prezent la Iasi unde a participat la alegerile de la PSD Iasi, Liviu Dragnea a prezentat principalele masuri pe care le-a luat in cei peste 2 ani de cand detine guvernarea. Programul de guvernare pe care l-am.

Liviu Dragnea, replica pentru adversarii politici: Le este frica ca am putea sa reusim

UPDATELiviu Dragnea, liderul social-democratilor a tinut un discurs in ceea ce priveste adversarii politici, dar si programele pe care acestia le-au realizat si planurile pe care Partidul Social Democrat le .

Liviu Dragnea, mesaj la ceas de seara: Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei care defaimeaza zi de zi Romania

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre masurile luate de PSD si ii ataca pe adversarii politici. Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei.

Dragnea, atac la adresa lui Iohannis: Cand ai sase case furate si dosarul la Lazar iti e frica

Liviu Dragnea l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a revocat din functie pe Augustin Lazar si l-a acuzat ca are sase case furate.

Liviu Dragnea il acuza pe directorul Transgaz ca blocheaza extinderea retelelor de gaz: Sa nu credeti ca daca sunteti inconjurat de 8 sau 9 fosti generali SRI puteti sa faceti orice vreti cu averea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, joi, un atac dur la adresa directorului Transgaz, Ion Sterian. Liderul PSD il acuza pe acesta ca blocheaza extinderea retelei de gaz in Romania. il rog pe domnul Sterian de la.

Dragnea, atac fara precedent la adresa DNA: De ce au intrat in panica? Au un grafic in care spun cand trebuie sa fie executat unul sau altul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa DNA, dupa ce procurorii institutiei au cerut judecarea cu celeritate, adica mai repede, a cazurile presedintelui social-democrat si ale lui Darius Valcov.

Liviu Dragnea a fost intrebat la Iasi despre data nuntii cu iubita sa, Irina Tanase. Ce raspuns surprinzator a dat liderul social-democrat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in timpul vizitei de sambata, de la Iasi, ca isi va petrece sarbatorile pascale la o manastire, alaturi de iubita sa, Irina Tanase. intrebat de catre jurnalisti daca a stabilit data nuntii, Dragnea a spus ca inca nu stie daca partenera sa va accepta cererea in casatorie si ca nu poate decide inainte.

Liviu Dragnea (PSD): Daca vom lua decizia sa mergem cu Guvernul in Parlament pentru restructurare avem majoritate fara UDMR, fara niciun fel de problema

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat vineri ca actuala coalitie are majoritate in Parlament si fara UDMR, in cazul in care se va ajunge la varianta restructurarii Guvernului, transmite Agerpres citat de.

DNA cere instantei supreme termene mai scurte in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Valcov

Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie termene mai scurte in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Vilcov, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie. Ei au precizat ca instanta ar urma sa decida daca accepta sau nu aceasta solicitare de devansare a termenelor si, totodata, sa stabileasca o alta data proceselor. in procesul lui Dragnea, urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru 20 mai, iar in dosarul lui Valcoov, in 11 iunie.

VIDEO Liviu Dragnea: Vom da o lege ca sa pedepsim orice firma nemernica straina - si chiar si romaneasca - care isi permite sa vanda produse care nu au aceeasi calitate ca cele din Vest

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la Botosani, ca Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsita orice firma nemernica straina si chiar si romaneasca daca va vinde in aceasta tara produse care nu au aceeasi calitate ca cele din Vest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )