Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA, atac EXPLOZIV catre doi fosti premieri PSD: E o atitudine de SOBOLAN! Sunt dispusi sa SACRIFICE orice

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, atac EXPLOZIV catre doi fosti premieri PSD: E o atitudine de SOBOLAN! Sunt dispusi sa SACRIFICE orice

Liviu Dragnea s-a dezlantuit in direct lansand un atac exploziv catre doi fosti premieri PSD, in contextul plecarii mai multor parlamentari din partidul de guvernamant. E o atitudine de sobolan a doi fo. continuă pe B1

Dragnea, atac dur la Ponta: Vad o atitudine de sobolan a doi fosti premieri ai partidului. Nu se darama casa de la un sobolan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seara, atitudinea de sobolan a doi fosti premieri ai partidului, referindu-se la plecarile din partid din ultima perioada, precizand ca nu se darama casa de la un sobolan sau doi sobolani.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Dragnea: Doi fosti premieri ai partidului au atitudine de sobolan. Rod putin, dar nu se darma casa

Cu toate scenariile pe masa inaintea motiunii de cenzura anuntate de PNL, presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca demersul opozitiei nu are sanse de reusita, chiar daca doi fosti premieri social-democrati, cu atitudine de sobolan, incearca sa rupa voturi din tabara social-democratilor. Dragnea nu i-a nominalizat explicit pe fostii prim-ministri Victor Ponta si Mihai Tudose, insa declaratia sa vine in contextul in care Ponta a anuntat trecerea unor pesedisti in barca Pro Romania, iar Tudose face parte din tabara nemultumitilor din PSD.

Dragnea, atac la Iohannis: Convingerea mea e ca plangerea a fost elaborata la Cotroceni. Referitor la suspendare, noi tot speram ca mai exista o farama de luciditate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma discutiei din Biroul Permanent National al PSD s-a decis sa nu se procedeze la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca are convingerea ca plangerea penala impotriva Vioricai Dancila a fost gandita de catre cei de la Palatul Cotroceni.

Dragnea, atac la Iohannis: Convingerea mea e ca plangerea contra premierului a fost elaborata la Cotroceni. Ce spune despre suspendarea presedintelui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma discutiei din Biroul Permanent National al PSD s-a decis sa nu se procedeze la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca are convingerea ca plangerea penala impotriva Vioricai Dancila a fost gandita de catre cei de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea, interviu pentru Reuters: Pana in 2020, salariul minim va ajunge la 300 de euro, iar pensia minima la 200 de euro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat sa atenueze criticile venite din tara asupra ultimelor proiecte economice anuntate de Guvern intr-un interviu acordat agentiei Reuters. El a sustinut din nou cu.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea: A fost crescut de Basescu si trimis sa distruga PSD

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a fost crescut de fostul presedinte Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior, sustine Victor Ponta, joi, intr-o postare pe.

Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete nu sunt straine de plngerea facuta de Ludovic Orban / Raspunsul liderului PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Vioruica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL, transmite Mediafax.

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica.

Liviu Dragnea acuza: PNL face campanie mincinoasa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca PNL face campanie mincinoasa. Vreau sa le spun domnilor de la PNL si lui Klaus Iohannis, care este seful lor direct, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )