Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Dupa ce Liviu Dragnea a negat la Antena 3 ca ar avea vreo legatura cu firma Tel Drum, fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a avut o reactie dura la adresa liderului PSD. Doar atat va zic: e cea mai. continuă pe Antena3

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, dupa ce Dragnea a negat orice legatura cu Tel Drum: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Gelu Stefan Diaconu, fostul sef al ANAF, a reactionat pe Facebook la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a negat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, orice legatura cu Tel Drum, afirmand ca el avea deja bani atunci cand a intrat in politica: Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!, a scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Traseul uluitor al unui potir disparut acum un secol: cum a fost gasit si readus in cea mai veche biserica din Brasov

Potirul care dateaza de la 1700 a disparut acum 100 de ani si a fost gasit recent la o casa de licitatii din Germania. Dupa un secol de asteptare a fost redat Bisericii Sfantul Bartolomeu si resfiintit astazi, 27 august 2017, chiar de hramul lacasului de cult.

Fostul sef ANAF, dupa ce Dragnea a negat legaturile cu Tel Drum: E cea mai mare minciuna spusa de un politician

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF, a avut o reactie acida pe Facebook dupa ce, duminica seara, Liviu Dragnea a negat intr-o emisiune televizata ca ar avea vreo legatura cu Tel Drum. Din 2004 se tot.

E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a afirmat ca cea mai mare minciuna declarata public de un om politic o reprezinta negarea oricarei legaturi cu firma Tel Drum din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de modificare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri. De ce atata patim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ca partea ce a produs mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ. Totodata, Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor sa astepte, pentru a putea exista dezbateri asezate, pentru ca in momentul de fata pana si simpla propunere genereaza atacuri si critici.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de motivicare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa astepta,, sa avem dezbateri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de motivicare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

Unde sunt, de fapt, Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Presa a fost pusa intentionat pe o pista gresita

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. Dragnea s-a intalnit la Sinaia.

Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: O sa merg la CEDO

Liviu Dragnea a declarat ca o sa mearga la CEDO cu dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

intalnire de taina intre Liviu Dragnea, Mihai Tudose si ministrii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. intalnirea va avea loc in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )