Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea, audiat la DNA. Seful PSD, la intrebarea reporterului B1 TV: Ce prostie ai spus... Cum sa recunosc o vina pe care nu o am? (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, audiat la DNA. Seful PSD, la intrebarea reporterului B1 TV: Ce prostie ai spus... Cum sa recunosc o vina pe care nu o am? (VIDEO, FOTO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la DNA pentru a fi audiat, chiar in ziua in care presedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia premierului Viorica Dancila. Dragnea ar urma sa dea declaratii in dosarul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, audiat la DNA. Seful PSD, la intrebarea reporterului B1 TV: Ce prostie ai spus... Cum sa recunosc o vina pe care nu o am? (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la DNA pentru a fi audiat, chiar in ziua in care presedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia premierului Viorica Dancila. Dragnea ar urma sa dea declaratii in dosarul.

Liviu Dragnea, audiat la DNA

Liviu Dragnea este audiat la DNA. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea, la DNA in ziua in care Iohannis a cerut demisia premierului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. Liderul PSD a fost chemat de procurorii DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca i s-a aprobat cererea de a i se.

Liviu Dragnea, la DNA: Am fost chemat ca sa mi se aduca la cunostinta ca mi s-a aprobat cererea de a mi se pune la dispozitie dosarul scanat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la iesirea de la DNA, ca a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a aprobat sa primeasca o copie a dosarului in care este cercetat.

Victor Ponta, noi dezvaluiri despre afacerile lui Liviu Dragnea: VINDE TARA! NU da doi bani pe Romania. Il oprim?

Victor Ponta il critica dur pe Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a ales sa incalce regulile de politica externa anuntand ca Guvernul vrea sa mute Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Iersusalim. Liviu.

ULTIMA ORA: Liviu Dragnea este audiat la DNA

Presedintele PSD Liviu Dragnea este audiat la DNA, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit surselor citate, liderul PSD ar urma sa fie audiat in dosarul Belina.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Victor Ponta, din usa DNA: A ajuns foarte jos, jos de tot! (VIDEO)

Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta, chiar din fata DNA. Seful PSD afirma ca fostul sau colaborator politic a ajuns foarte jos, jos de tot. Victor Ponta a transmis, vineri, ca Liviu.

UPDATE:Liviu Dragnea, despre un posibil acord de recunoastere a vinovatiei n dosarul Tel Drum: Ce prostie! Cum sa recunosc o vina pe care nu o am?

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost vineri la DNA in legatura cu Dosarul Tel Drum. El a sustinut ca a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta ca i s-a aprobat cererea de a obtine o copie electronica a dosarului. intrebat de un jurnalist, la iesirea din DNA, daca va incheia un acord de recunoastere a vinovatiei, a spus Ce prostie este asta, de unde ti-a venit asa ceva, cum sa fac asa ceva, sa recunosc o vina pe care nu o am?.

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o.

Liviu Dragnea s-a prezentat, vineri dupa-amiaza, la DNA, pentru a-si consulta dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse juridice, liderul PSD a fost chemat la DNA in dosarul Tel Drum, cel de-al treilea dosar in care este vizat de DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )