Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea: Am auzit un zvon, dar nu cred in el, ca ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare a voturilor

B1 B1,
Liviu Dragnea: Am auzit un zvon, dar nu cred in el, ca ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare a voturilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a auzit un zovon conform caruia s-ar incerca o frauda la softul de numarare a voturilor. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Sper sa castigam alegerile. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca au cum, ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, lanseaza un scenariu-soc. Dragnea spune ca a auzit un zvon ca alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate. Dar spune ca nu crede in el. Eu sper sa castigam alegerile,.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca are informatii potrivit carora SRI a depus o sesizare la Parchetul General in care se reclama faptul ca el si partidul sau vor sa boicuteze referendumul de pe.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

LIVIU DRAGNEA: Programul 'Prima casa ' devine 'O familie-o casa '

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra in vigoare.

LIVIU DRAGNEA: Programul 'Prima casa ' devine 'O familie-o casa '

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )