Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, inainte de a anunta propunerile de ministri

B1 B1,
Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, inainte de a anunta propunerile de ministri

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, marti dupa amiaza, cu o ora inainte de inceperea CEx-ului PSD. Premierul urmeaza sa anunte propunerile pentru Ministerul Dezvoltarii si cel al. continuă pe B1

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

Liviu Dragnea: Eu si domnul Tariceanu suntem foarte interesati de fondul suveran de investitii. Cand va fi luata o decizie oficiala in privinta acestui fond (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Parlament ca va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor in cadrul careia va fi luata o decizie cu privire la fondul suveran de.

Viorica Dancila: Vom adopta OUG prin care cresc alocatiile pentru copii

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de marti va fi adoptata o ordonanta de urgenta prin care alocatiile pentru copii vor fi majorate incepand cu data de 1 martie. Sper ca.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

PNL anunta ca va relua demersul revocarii lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL are ca prioritate numarul unu revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si ii solicita liderului PSD sa nu mai chiuleasca de la munca, a transmis deputatul liberal Florin Roman intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea desfiinteaza ideea de organizare a unui Congres PSD in acest an: Este total inoportun sa vorbim despre asa ceva(VIDEO)

Liviu Dragnea considera ca este total inoportuna discutia despre organizarea in acest an a unui Congres PSD asa cum au propus unii social-democrati in sedinta Comitetului Executiv de.

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re.

Liviu Dragnea, despre propunerile de ministri: Razvan Cuc este membru in organizatia PSD Neamt, care il sustine foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit, marti, inainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg.

VIORICA DANCILA: Cu ajutorul programelor PNDL am scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )