Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea cere ancheta parlamentara. Cine sunt cei vizati

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea cere ancheta parlamentara. Cine sunt cei vizati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca este nevoie de o ancheta parlamentara atat in privinta activitatii SPP, cat si in privinta unor sefi din diverse institutii care se pare ca. continuă pe Antena3

Cine e seful adevarat? Imagini virale cu Viorica Dancila asteptand sa termine de vorbit Liviu Dragnea (FOTO)

Moment incredibil luni dimineata la sediul PSD din Kiseleff! Premierul Viorica Dancila a sosit exact in momentul in care presedintele partidului Liviu Dragnea dadea declaratii presei, iar aceasta a fost.

Cine e seful adevarat? Imagini virale cu Viorica Dancila asteptand sa termine de vorbit Liviu Dragnea (FOTO)

Moment incredibil luni dimineata la sediul PSD din Kiseleff! Premierul Viorica Dancila a sosit exact in momentul in care presedintele partidului Liviu Dragnea dadea declaratii presei, iar aceasta a fost.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Mihaielei Iorga Moraru: in ce moment s-a discutat in coalitie despre propunerea Danei Girbovan la ministerul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, cu referire la dezvaluirile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, ca eventuala solicitare de grabite a unui dosar, despre care a vorbit aceasta, reprezinta .

Liviu Dragnea, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA: Incep sa apara tot mai multe dovezi in ce priveste acest stat paralel, aceasta mafie

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA, ca incep sa apara tot mai multe dovezi in ceea ce priveste statul paralel, aceasta mafie care incearca sa detina puterea in Romania.

Jurnalista B1 TV IRINA PETRARU, citata intr-un material EL PAIS despre Liviu Dragnea si Videle (FOTO)

Jurnalista B1 TV Irina Petraru a fost citata de jurnalistii de la prestigioasa publicatie El Pais, intr-un articol despre Liviu Dragnea, liderul PSD, si despre cum a reusit acesta sa-si consolideze puterea in.

Liviu Dragnea, retoric, despre informatiile referitoare la fiul sau: DNA se pregateste acum sa intre si in familie?

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Rise Project a spus ca fiul acestuia a preluat o parte din patrimoniul de lux al.

Liviu Dragnea, despre achizitiile facute de fiul sau de la compania Tel Drum: DNA pregateste sa intre si in familie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, intrebat de jurnalisti cum comenteaza informatiile potrivit carora fiul sau, Valentin Stefan Dragnea, a cumparat terenuri ale companiei Tel Drum, ca fiul sau nu trebuie sa ii comunice nimic si sustine ca DNA pregateste sa intre si in familie.

Liviu Dragnea: Continua seria de fake news. Eu nu imi dau seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta, pe diferite site-uri obscure, ca se intampla lucruri in PSD si, ulterior, nu se intampla

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intrebat despre informatiile potrivit carora presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, ar urma sa fie schimbati din functii, ca seria de fake news continua si ca nu isi da seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta, pe diferite site-uri obscure, ca se intampla lucruri in PSD si, ulterior, nu se intampla, potrivit news. ro.

Rise Project: Fiul lui Liviu Dragnea a preluat o parte din patrimoniul de lux al Tel Drum cu 8 zile inainte ca firma sa-si ceara insolventa

Cu doar cateva zile inante ca TelDrum sa ceara intrarea in insolventa, compania a avut grija sa instraineze, la preturi derizorii, o parte importanta din patrimoniu. Cumparatorul este nimeni altul decat fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, Stefan Valentin Dragnea.

Basescu, avertisment pentru Liviu Dragnea: Se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta

Traian Basescu a avut o prima reactie dupa declaratia lui Liviu Dragnea privind situatia consilierului premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Totodata, fostul sef al statului are si un avertisment pen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )