Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,. continuă pe B1

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga, care a dezvaluit o informatie pe surse: Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. ncepe cineva investigatie?

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD a sustinut duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca jurnalistul Dan Tapalaga, cel care a publicat primul informatia despre memorandum, ar trebui anchetat.

G4Media.ro, dupa ce Dragnea a cerut anchetarea lui Dan Tapalaga: Un atac grav la libertatea presei si o ncercare de intimidare a jurnalistilor independenti

Publicatia G4Media. ro, unde lucreaza Dan Tapalaga, a reactionat dupa declaratiile facute liderului PSD Liviu Dragnea la adresa jurnalistului. dupa ce site-ul a publicat, sub semnatura lui Cristian Pantazi, articolul referitor la intentia guvernului de a adopta un memorandum privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim. G4Media. ro considera ca amenintarile domnului Liviu Dragnea reprezinta un atac grav la libertatea presei si o incercare de intimidare a jurnalistilor independenti.

Dragnea sustine ca nu a cerut anchetarea lui Dan Tapalaga, pe care l acuza acum ca zilele trecute oferea bani prin Teleorman pentru nu stiu ce informatii despre fiul sau

Liviu Dragnea a sustinut luni ca nu a cerut anchetarea ziaristului Dan Tapalaga, ci a modului in care au iesit informatii din guvern in cazul unei hotarari de guvern confidentiale.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si.

Barna: PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor; pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor, iar pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman spre iliberalism si ne-Europa.

Victor Ponta il DEMASCA pe Liviu Dragnea. intelegerile cu Ciolos si sustinerea lui Kovesi

Victor Ponta continua atacul la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a declarat, luni, ca dosarul fostului premier a fost unul politic. Ponta sustine ca reactia lui Dragnea are ca scop camulflarea.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

Liviu Dragnea, critici pe politica externa a lui Iohannis: A fi pro-american inseamna in viziunea lui a fi anti-european?

Liviu Dragnea s-a araratat deranjat de criticile presedintelui Klaus Iohannis privind votul Romaniei de blocare a documentului Uniunii Europene in care se condamna mutarea ambasadei Statelor Unite la.

Liviu Dragnea: Amenintarile lui Iohannis le-am vazut doar prin filme

Liviu Dragnea a declarat, in contextul amenintarii lui Klaus Iohannis la adresa premierului Dancila, ca astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme. intrebat daca ia in calcul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )