Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea: Am constatat ca Iohannis a avut o atitudine civilizata si normala, sper sa fie ceva de durata

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Am constatat ca Iohannis a avut o atitudine civilizata si normala, sper sa fie ceva de durata

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca seful statului, Klaus Iohannis, a avut, la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, o atitudine civilizata si normala. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, surprins de atitudinea lui Klaus Iohannis: Sper sa fie ceva de durata

Liviu Dragnea a fost surprins de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, si-a schimbat brusc atitudinea fata de el si fata de guvern. Poate in ultimele zile, Klaus Iohannis s-a.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ironic la adresa procesului pierdut de presedintele Iohannis: Sunt ingrijorat. Asta ma preocupa pentru mediul de afaceri

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a ironizat situatia in care se afla presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, acesta pierzand definitiv una dintre casele sale, cea din Sibiu.

Liviu Dragnea, detalii despre remaniere: Guvernul nu a facut nimic ilegal, nu a furat nimic, nu a gandit sa iasa coruptii, nu a avut agende ascunse

Presedintele PSD Liviu Dragnea vorbeste, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre cine se afla in spatele remanierilor din Guvernul Grindeanu si despre sansele aliantei PSD-ALDE de a guverna asa cum a promis.

Liviu Dragnea: De multe ori cei care au initiat un referendum au fost si cei care au pierdut in final

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca seful statului trebuie sa se gandeasca bine daca are sens referendumul pe care l-a convocat si l-a avertizat pe Klaus Iohannis ca de multe ori cei care au initiat un referendum au fost si cei care au pierdut in final.

Liviu Dragnea i-a cerut lui Eduard Hellvig sa anuleze protocolul dintre SRI si DNA. Procurorii anticoruptie ar mai avea intelegeri cu ANAF si cu Curtea de Conturi

Presedintele PSD si al Camere, Liviu Dragnea, spune ca a avut o discutie cu directorul SRI, Eduard Hellvig, pe tema protocolului cu DNA si ca i-a transmis acestuia ca initiativa de a denunta un astfel de document trebuie sa porneasca chiar de la el.

Liviu Dragnea il ia peste picior pe Victor Ponta: Poate ca daca ar fi si un copilot in PSD, ar fi mai putina suparare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a comentat miercuri atacurile fostului premier si presedinte de partid Victor Ponta, spunand ca poate partidul are nevoie de un copilot, aceasta fiind o solutie pentru a fi mai putina suparare in randul membrilor. Victor Ponta a lansat miercuri pe Facebook un nou atac la Liviu Dragnea si guvernul Grindeanu, despre care a spus ca are 4 piloti, unul dintre fiind, in viziunea lui Ponta, Liviu Dragnea.

Dacian Ciolos, atac la Liviu Dragnea si guvern: Romania isi salveaza onoarea prin atitudinea demna a cetatenilor ei, in fata unei tentative de restauratie a nedreptatii

Fostul premier Dacian Ciolos revine in scena publica cu un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea si a coalitiei de guvernare. Acesta s-a suparat pe Liviu Dragnea care a sustinut ca a auzit.

Liviu Dragnea saluta faptul ca directorul SRI nu a participat la bilantul DNA, calificand acest lucru drept un gest de normalitate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca faptul ca directorul SRI, Eduard Hellvig, nu a participat la bilantul de joi al DNA reprezinta un gest de normalitate.

Document bomba: Liviu Dragnea a fost tinta unui flagrant ratat facut de DNA. Nota secreta a SRI privind societatea TEL DRUM (FOTO, VIDEO)

Ies la iveala detalii incredibile despre un flagrant care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea! Potrivit jurnalistilor de la luju. ro SRI si DNA ar fi vrut sa il prinda in flagrant pe Dragnea in 2013.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre protestele din Piata Victoriei: Au creat un conflict sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista, care nu a fost nascuta in Romania. Acelasi tip de mesaje a fost folosit si in America

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la un post de televiziune, ca ordonanta 13 reprezinta un conflict creat artificial si sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )