Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de. continuă pe B1

Discutia despre suspendarea presedintelui va continua in partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca discutia privind declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Iohannis va continua in partid, el sustinand ca seful statului a semnat decizia de revocare a sefei DNA la 30 de zile de la decizia CCR, nu de dragul Constitutiei, ci la presiunea unor calcule personale. Daca voia sa o revoce o revoca de la inceput, nu-l oprea nimeni, a afirmat Dragnea.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu are putere sa fie presedinte

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre o posibila suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, desi acesta a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA. Liderul PSD a spus ca discutia despre suspendare vine.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca este de acord cu suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, avand deja o discutie cu Liviu Dragnea, in acest sens. inainte de a pleca, adica.

Dragnea, dupa revocarea lui Kovesi: Discutia despre suspendarea lui Iohannis va continua in partid. Daca era un demers sincer, nu dura 30 de zile

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca discutiile despre suspendarea lui Klaus Iohannis vor continua in interiorul partidului, pentru ca seful statului nu a luat o decizie sincera. Probabil au intervenit presiuni, a spus liderul PSD.

LOVITURA pentru Dragnea! UDMR: NU exista motive pentru SUSPENDAREA lui Iohannis

Liviu Dragnea a declarat ca suspendarea lui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Nu de aceeasi parere par sa fie UDMR-istii, care au sustinut de mai multe ori pana acum coalitia PSD-ALDE.

Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Era intr-o stare de nervozitate vecina cu nebunia

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un atac virulent la adresa lui Dragnea. Spune despre acesta ca era intr-o stare de nervozitate vecina cu nebunia atunci cand a vorbit despre suspendarea lui Iohannis. Mai.

Tariceanu si-a delegat atributiile de presedinte al Senatului, desi Dragnea vrea sa discute luni despre suspendarea presedintelui

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si-a delegat atributiile de presedinte al Senatului catre vicepresedintele de la PSD Adrian Tutuianu, pentru perioada 9-11 iulie. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, dar nu si pe site-ul Senatului, si vine in contextul in care Parlamentul este inca in sesiune extraordinara, iar Liviu Dragnea anunta ca luni, in sedinta coalitiei, va discuta cu Tariceanu despre varianta suspendarii presedintelui Iohannis.

Dragnea: Luni decidem suspendarea lui Iohannis

PNL: Miza este promulgarea Codului Penal Coalitia PSD-ALDE pregateste debarcarea lui Iohannis de la Cotroceni. Liviu Dragnea, seful PSD, a anuntat, ieri, ca liderii coalitiei vor lua luni, 9 iulie, o decizie privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

PREVIZIUNI sumbre pentru Liviu Dragnea: Risca prabusirea TOTALA! DETALII incendiare din culisele SUSPENDARII lui Iohannis

Politologul Stelian Tanase sustine ca o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar putea fi catastrofala pentru Liviu Dragnea, pentru ca o suspendare ratata l-ar relegitima pe Iohannis si ar un.

Washington Post scrie despre declinul democratiilor n Europa Centrala: Liviu Dragnea a actionat asa cum o fac adesea ticalosii

Democratiile din Europa Centrala sunt in pericol din cauza ascensiunii partidelor populiste in Polonia, Ungaria si Romania, acestea lansand un asalt asupra statului de drept,scrie Washington Post intr-o opinie semnata de board-ul editorial. Liviu Dragnea, cu doua condamnari la activ, este descris ca actionand asemenea unui ticalos care se victimizeaza si ataca justitia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )