Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu cred ca motiunea de cenzura are sanse

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu cred ca motiunea de cenzura are sanse

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca motiunea de cenzura depusa de PNL nu are are sanse sa treaca, intrucat parlamentarii PSD, cei ai UNPR si cei ai ALDE nu o vor vota,. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu cred ca are sanse motiunea de cenzura a PNL

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu crede ca motiunea de a PNL nu are sanse sa treaca. Mai mult de atat, Dragnea considera ca un astfel de demers nu poate genera schimbarea.

Liviu Dragnea: PNL nu-l poate schimba pe Victor Ponta prin motiune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca o eventuala motiune de cenzura a PNL nu are sanse sa fie votata, el sustinand ca nu motiunea de cenzura a PNL poate sa genereze sau nu o schimbare a.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea: Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, prilej cu care Ponta a subliniat ca vrea sa ramana in fruntea Guvernului.

Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Sedinta de urgenta la Partidul Social Democrat! Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a convocat pe cativa dintre liderii partidului si stabilesc detaliile sedintelor maraton de maine. Aceasta.

Liviu Dragnea: Motiunea de cenzura nu are sanse. Nici un parlamentar PSD nu isi vinde principiile

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Motiunea de cenzura nu are sanse. Niciun parlamentar PSD nu isi vinde principiile

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea: Le voi propune colegilor mei sa nu votam motiunea de cenzura PNL. Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a facut duminica un apel catre colegii de partid sa nu voteze motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL luni in Parlament. Dragnea sustine ca Ponta nu vrea.

Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului in care se va discuta situatia premierului Victor Ponta, ca PSD-ul nu-si va da jos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )