Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea: Crin Antonescu vorbeste in numele justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Crin Antonescu vorbeste in numele justitiei (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat interventia publica a liderului PNL, Crin Antonescu, pe tema justitiei din Romania, precizand ca acesta vorbeste in numele justitiei. Deocamdata domnul Crin. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Crin Antonescu vorbeste in numele justitiei

Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat interventia publica a liderului PNL, Crin Antonescu, pe tema justitiei din Romania, precizand ca acesta vorbeste in numele justitiei. Deocamdata domnul Crin.

Liviu Dragnea: Vad ca Antonescu vorbeste in numele Justitiei

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri, la Marasesti, cum comenteaza faptul ca presedintele PNL a spus ca cine incearca sa controleze Justitia ii este adversar, social-democratul raspunzand ca observa ca senatorul liberal vorbeste in numele justitiei, relateaza Mediafax.

Dragnea: Vad ca Antonescu vorbeste in numele Justitiei

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat, astazi, la Marasesti, cum comenteaza faptul ca presedintele PNL a spus ca cine incearca sa controleze Justitia ii este adversar, social-democratul raspunzand ca observa ca senatorul liberal vorbeste in numele justitiei.

Ce spune Liviu Dragnea despre declaratiile lui Crin Antonescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, rugat fiind sa comenteze declaratiile lui Crin Antonescu de la sediul partidului PNL, ca ii alege pe cei 7,4 milioane de oamenii care au spus Da la referendum, relateaza Digi24. ro. Intre cei 7,4 milioane de romani care au spus Da la referendum, inclusiv in beneficiul domnului Antonescu, deci intre ei si cei care ii haituiau si ii alergau pe ulite, eu ii aleg pe oameni, a declarat Liviu Dragnea, aflat la Mausoleul de la Marasesti. Vicepremierul a .

VIDEO Crin Antonescu vrea dezbatere in Senat pe tema independentei Justitiei. Traian Basescu si Victor Ponta, invitati

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a solicitat organizarea unei dezbateri in Parlament pe tema independentei Justitiei si a propus initierea unui pact national in acest sens.

Crin Antonescu: Voi cere colegilor ca la Senat sa organizam o dezbatere serioasa despre starea justitiei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca va cere ca in acest for legislativ sa se organizeze o dezbatere serioasa dspre starea justitiei. Presedintele PNL a apreciat ca s-ar putea ajunge si.

Crin Antonescu vrea dezbatere in Senat pe tema independentei justitiei. Traian Basescu si Victor Ponta, invitati

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a solicitat organizarea unei dezbateri in Parlament pe tema independentei justitiei si a propus initierea unui pact national in acest sens.

Crin Antonescu vrea dezbatere in Senat pe tema independentei Justitiei. Traian Basescu si Victor Ponta, invitati

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a solicitat organizarea unei dezbateri in Parlament pe tema independentei Justitiei si a propus initierea unui pact national in acest sens.

Ilie Sarbu, despre iesirea lui Crin Antonescu: E o chestie electorala pe care o simtim toti. E cel mai dur atac de pana acum

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca iesirea lui Crin Antonescu de vineri, privind starea justitiei in Romania, nu are nicio noima, aratand ca liberalul s-a plasat deodata deasupra tuturor,.

Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: E inacceptabil ce a facut premierul

Liderul PNL Crin Antonescu a avut o reactie dura dupa scandalul dintre Basescu si Ponta de ieri. Antonescu spune ca este inacceptabil felul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )