Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea Guvernului, o vom propune si pe asta. Nu vreau sa ajungem la aceasta solutie

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea Guvernului, o vom propune si pe asta. Nu vreau sa ajungem la aceasta solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca nu este exclusa o schimbare a Guvernului in ansamblul sau, in cazul in care partidul va ajunge la concluzia ca acest lucru este necesar, Dragnea sustinand ca nu este o varianta pe care si-o doreste. continuă pe Hotnews

Dragnea: Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea Guvernului, o vom propune si pe asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu este exclusa o schimbare a Guvernului in ansamblul sau, in cazul in care partidul va ajunge la concluzia ca acest lucru este necesar, Dragnea precizand ca nu este o varianta pe care sa o doreasca.

Liviu Dragnea anunta, luni, soarta Guvernului: Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea, o vom propune si pe asta. Grindeanu face apel la stabilitate si predictibilitate, pe Facebook

Presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca a finalizat raportul privind evaluarea ministrilor, iar luni va trage concluziile. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a facut apel, pe contul sau de Facebook, la stabilitate.

Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea Guvernului, o vom propune si pe asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu este exclusa o schimbare a Guvernului in ansamblul sau, in cazul in care partidul va ajunge la concluzia ca acest lucru este necesar, Dragnea precizand ca nu este o varianta pe care sa o doreasca, potrivit unor surse din presa.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre profilul premierului ideal: Trebuie fie un om nebun de harinc, fara lene si care sa nu se lase pe tanjala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca profilul unui primar ideal ar fi un om nebun de harnic, care sa nu se lase pe tanjala, mentionand ca nu conteaza daca este barbat sau femeie.

Liviu Dragnea a convocat o sedinta de urgenta la PSD

Liviu Dragnea a convocat o sedinta de urgenta cu ministrii cabinetului Grindeanu, in conditiile in careanaliza este cea a programului de guvernare si a aplicarii lui si nu a unei remanieri pe.

Alegeri in patria lui Liviu Dragnea: Un condamnat, un postas si o racheta se bat pe Olteni |REPORTAJ

In patria lui Liviu Dragnea au fost, ieri, alegeri locale. in comuna Olteni, s-au intrecut pentru primarie un condamnat penal sustinut de PSD, un postas blajin propus de PNL si o tanara PMP-ista, impinsa de la spate de un pastor pocait, proaspat eliberat dupa 15 ani de puscarie.

Liviu Dragnea: Nu exclud invitarea UDMR la guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Parlament, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National se poate lua in discutie invitarea UDMR la guvernare, in conditiile in care el nu exclude aceasta posibilitate, avand in vedere ca reprezentantii Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania au propus intotdeauna oameni competenti in posturile guvernamentale, potrivit News. ro.

Evaluarea ministrilor a fost finalizata. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara ca evaluarea ministrilor a fost finalizata, urmand sa se ia o decizie, iar in cursul zilei de luni se va da o forma finala. Evaluarea este fin.

Se CAUTA premier: Nebun de harnic, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene. Ofertele in plic, la Liviu Dragnea!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara la Romania TV, ca premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie sa fie o persoana nebuna de harnica, cu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Nu exclud ideea ca UDMR sa fie la guvernare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine, la postul de televiziune Romania TV, ca s-ar putea sa fie o solutie buna cooptarea UDMR la guvernare, alaturi de coalitia formata din social-democrati si ALDE, dar inca nu a discutat acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )