Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, in cazul in care social-democratii vor castiga alegerile, va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

ACTUALIZARE 08:24 Dragnea sustine ca exista suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL si USR Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca exista suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL si USR si a adaugat ca exista tineri angajati la Guvern care, initial, au fost voluntari si care sunt postaci pentru premierul Dacian Ciolos. ----------- Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai, relateaza News. ro.

Dragnea: Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii. Toate anchetele trebuie finalizate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai.

Dragnea: Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai.

Liviu Dragnea: Daca ALDE castiga alegerile, dorinta lui Tariceanu sa devina premier va fi indreptatita

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca intentia lui Calin Popescu Tariceanu de a deveni premier este indreptatita doar daca ALDE castiga alegerile parlamentare din 11 decembrie, precizand insa ca PSD nu va intra la guvernare daca nu propune si premierul, caruia i-a facut portretul robot, anunta Mediafax.

Daca ALDE va castiga alegerile, dorinta lui Tariceanu de a fi premier este indreptatita

Daca ALDE castiga alegerile, dorinta copresedintelui formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, de a fi premier este una indreptatita, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dacian Ciolos ii da replica lui Liviu Dragnea: Aveti tendinta sa saditi indoiala in sufletele oamenilor ca sa va catarati pe fricile lor

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, se teme ca alegerile parlamentare din 11 decembrie ar putea fi fraudate, suspiciunile sale indreptandu-se spre PNL s USR.

Ce ne asteapta daca PSD castiga alegerile?

Mai sunt trei saptamani pana la alegerile parlamentare si este fireasca tentatia de a evalua ce ne asteapta daca una sau alta dintre formatiile aflate in competitie castiga alegerile. Daca se confirma actualele sondaje, PSD+ALDE ar avea prima sansa sa castige alegerile. Sa incercam sa anticipam la ce sa ne asteptam dupa eventuala castigare a alegerilor de catre PSD.

Liviu Dragnea, indemn pentru tineri sa ramana in Romania (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea incearca sa ii convinga pe tinerii care vor sa paraseasca tara pentru un viitor mai bun in strainatate ca pot avea sanse si aici. Liderul PSD a postat un mesaj pe.

Se credea Dumnezeu pe pamant. Sageti trimise la adresa lui Liviu Dragnea din partea unui fost membru al PSD

Detalii despre Liviu Dragnea au iesit la iveala. Mihai Sturzu a explicat care a fost motivul pentru care a decis sa paraseasca Partidul Social Democrat. Presedintele PRU Brasov a precizat ca modul in.

Liviu Dragnea, atac la adresa unei televiziuni: Sper ca numele lui Nicusor Dan am voie sa-l pronunt?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat mai multe replici ironice la adresa Antenei 3 chiar in momentul in care era invitat in platoul emisiunii. Postul a fost un sustinator pe fata a PSD-ului,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )