Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Legea minoritatilor nationale trebuie adoptata la un moment dat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a negat ca ar exista un troc intre el si minoritatile nationale, adaugand ca, la un moment dat, legea minoritatilor nationale trebuie.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Nu am facut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Vom face ce spune CCR in motivare

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre motivarea Curtii Constitutionale cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei. intrebat daca a facut presiuni asupra luiTudorel Toder, Liviu Dragnea a spus.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea catre Tariceanu: Trebuie sa nu ne jucam cu vorbele

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Romania nu e pregatita sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene in actuala situatie politica. Liviu Dragnea a replicatla adresa colegului din coalitie.

Liviu Dragnea, despre amenintarile lui Vladimir Putin: Iohannis si Melescanu sa ne traduca aceste informatii

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despreafirmatiile lui Vladimir Putin potrivit carora tarile UE care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi. Presedintele.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: S-a inventat o problema acolo unde nu era

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre posibila remaniere a ministrului Justitiei, precizand de unde au aparut zvonurile. Noi nu am avut o discutie in partid despre domnul Tudorel T.

Liviu Dragnea, noi detalii despre legea offshore: Este important sa fie adoptata

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despreLegea offshore, precizand caeste foarte important ca aceastasa fie adoptata. Proiectul intra la vot in plenul de miercuri al Camerei.

Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu Eugen Teodorovici si Paul Stanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a convocat, pentru vineri, pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, pentru o discutie despre echilibrarea bugetelor.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )