Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Ma delimitez total de declaratiile lui Ilan Laufer

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Ma delimitez total de declaratiile lui Ilan Laufer

Liviu Dragnea, presedintele PSD, reactioneaza la declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care il acuza pe Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltarii. Ma. continuă pe Antena3

UPDATE Dragnea spune ca se delimiteaza total de declaratiile lui Ilan Laufer, care l-a facut antisemit pe Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca se delimiteaza total de declaratiile lui Ilan Laufer, care l-a acuzat de antisemitism pe presedintele Klaus Iohannis. Nici premierul Viorica Dancila nu sustine declaratiile lui Laufer.

Intelectualii specializati in ISTORIA EVREILOR condamna declaratiile lui Ilan Laufer: Fostul ministru face jocul unor forte antisemite. Este Iresponsabil!

Declaratiile lui Ilan Laufer despre Klaus Iohannis au starnit revolta si in mediul academic. Profesorul universitar Liviu Rotman, intelectual specializat in istoria evreilordin Romania, este de parere.

Mediul ACADEMIC, REVOLTAT de declaratiile lui Ilan Laufer! SNSPA: Afirmatiile sunt neargumentate si iresponsabile. Antisemitismul NU este un cliseu

Mediul academic condamna declaratiile lui Ilan Laufer la adresa presedintelui Klaus Iohannis. SNSPA catalogheaza folosirea iresponsabila a antisemitismului in discursul politic romanesc, precizand ca.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Ilan Laufer:PSD niciodata nu a facut punctajul de comunicare al vreunui ministru

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a vorbit, miercuri, despre declaratiilelui Ilan Laufer la adresa presedinteluiKlaus Iohanis. Noi nu ne dezicem de Ilan Laufer. Noi l-am propus ministrul.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Ilan Laufer:PSD niciodata nu a facut punctajul de comunicare al vreunui ministru

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a vorbit, miercuri, despre declaratiilelui Ilan Laufer la adresa presedinteluiKlaus Iohanis. Noi nu ne dezicem de Ilan Laufer. Noi l-am propus ministrul.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn/ Alexandru Florian, Elie Wiesel: O dec

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer. UPDATE Reactia directorului Institutului Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer: O declaratie cu mult iz politic si atata tot. Atitudinea presedintelui Romaniei in ceea ce priveste memoria victimelor Holocaustului din Romania a fost recunoscuta de o importanta organizatie evreiasca internationala, American Jewish Committee, care i-a conferit anul trecut si o distinctie.

Antisemitism Asztalos Csaba despre acuzatiile lui Ilan Laufer: Extrem-extrem de grave. Trebuie lamurite

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba, a catalogat declaratiile lui Ilan Laufer ca fiind extrem de grave si a punctat ca subiectele precum antisemitismul si nazismul nu pot fi bagatelizate, de aceea declaratiile trebuie lamurite in spatiul public.

Reactia directorului Institutului ,,Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis

O declaratie cu mult iz politic si atata tot. Asa a caracterizat directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Klaus Iohannis.

Deputatul minoritatii evreilor din Romania, despre acuzatiile lui Ilan Laufer: Este grav cand arunci cuvinte fara sa ai proprietatea lor

Silviu Vexler, reprezentantul minoritatii evreiesti in Parlamentul Romaniei, a condamnat declaratiile lui Ilan Laufer in care acesta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat.

Laufer nu este un infractor. Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )