Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, despre activitatea Cabinetului Tudose: Palatul Victoria a inviat! L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai multa experienta politica

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre activitatea Cabinetului Tudose: Palatul Victoria a inviat! L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai multa experienta politica

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa intalnirea cu ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, ca este multumit de activitatea Cabinetului Tudose. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

Liviu Dragnea, discutii categorice cu Mihai Tudose. Anuntul facut de liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a facut declaratii privind neintelegerile si tensiunile care au aparut deja intre el si premierul Mihai Tudose. Scoaterea la lumina a unor posibile transferuri de profit, daca.

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Tudose: La Palatul Victoria este o situatie similara cu cea de la Digi 24 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre zvonurile privind neintelegerile care ar fi aparut deja intre premierul Mihai Tudose si Liviu.

PALATUL VICTORIA A iNVIAT! Dragnea, LAUDE la adresa Guvernului si a ANAF-ului

Liviu Dragnea pare sa fie foarte multumit de Guvernul Tudose. intr-o declaratie de presa, joi, seful PSD a spus cu entuziasm ca Palatul victoria a inviat!. Liderul social-democrat a avut.

Liviu Dragnea: Palatul Victoria a inviat. L-am rugat pe Ionut Misa sa capete mai repede experienta politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu ministrul de Finante, Ionut Misa, l-a rugat sa capete mai repede experienta politica, deoarece detine o functie importanta, iar Palatul Victoria a inviat, toti ministrii muncind extrem de mult.

Premierul Mihai Tudose l-a primit pe ambasadorul Germaniei, la Palatul Victoria. Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul economic romano-german

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. in cadrul intrevederii s-a discutat despre importanta Germaniei in relatiile bilaterale ale Romaniei, atat in plan politic, cat si economic.

Dragnea: L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai repede experienta politica/ Palatul Victoria a inviat

Liviu Dragnea a avut joi dimineata, in biroul sau de la Camera Deputatilro, o intalnire cu ministrul Finantelor Ionut Misa, liderul PSD afirmand ca i-a cerut acestuia sa capete mai repede experienta politica intrucat functia pe care o ocupa este una importanta.

Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat miercuri orice disputa cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, afirmand ca este optimist in ceea ce priveste programul de guvernare dar avertizand ca orice masura va fi aplicata doar in urma unor simulari care sa arate ca nu are efecte negative.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Surse: Ambasadorul SUA vine la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, au precizat surse guvernamentale, pentru News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )