Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre batalia pentru sefia PSD: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta, pentru ca premierul a fost votat de mine tot timpul

Comitetul Executiv al PSD isi alege miercuri noul lider, Rovana Plumb si Liviu Dragnea fiind cele doua variante la sefia interimara a partidului, scrie Digi 24. Coordonatorul politic Liviu Dragnea spune ca multi.

Ecaterina Andronescu, despre votul pentru sefia interimara a PSD: intotdeauna e mai potrivit cel care castiga cele mai multe voturi

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, la finalul votului din Comitetul executiv pentru sefia interimara a PSD, ca ii apreciaza pe cei doi candidati, Liviu Dragnea si Rovana Plumb, aratand ca.

Radu Banciu, despre alegerile pentru presedintele interimar al PSD: Victor Ponta s-a fofilat in modul caracteristic ca sa nu voteze. I-a demonstrat lui Liviu Dragnea cat de bun prieten ii este (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre alegerile pentru presedintele interimar al PSD. Astazi au avut loc alegerile in PSD, e adevarat alegeri pentru presedintele.

Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan, in sedinta in biroul lui Valeriu Zgonea, inainte de votul pentru sefia interimara a PSD

Premierul Victor Ponta, coordonatorul politic Liviu Dragnea si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-au intalnit miercuri intr-o sedinta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, informeaza B1 TV. Dragnea a fost ales la conducerea interimara a partidului in urma votului din cadrul Comitetului Executiv al PSD, cu 65 de voturi, potrivit.

Liviu Dragnea, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Are o motivatie corecta avand in vedere raspunderile uriase pe care le au, insa trebuie urmata de modificarea intregii legi a salarizarii

Presedintele intermar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca majorarea indemnizatiilor pentru demnitari are o motivatie corecta avand in vedere faptul ca acestia au raspunderi uriase, de aceea si salariile.

Ce a declarat Liviu Dragnea despre majorarea salariilor demnitarilor

Liderul interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca majorarea salarizarii demnitarilor are o motivatie corecta deoarece presedintele, sefii Camerelor, ministrii trebuie sa aiba salarii bune pentru ca au.

Liviu Dragnea, despre situatia televiziunii nationale: La prima sedinta a coalitiei eu voi cere ca acest subiect sa aiba o atentie deosebita

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat marti ca in prima sedinta a coalitiei de guvernare va ridica problema postului public de televiziune. Dragnea a precizat ca nu crede ca isi doreste.

Printul Ali, contracandidatul lui Joseph Blatter la alegerile pentru sefia FIFA: Chiar daca reformele sunt binevenite si necesare, ele sunt mandatul unui nou presedinte, nu ale fostului

Printul iordanian Ali Bin Al Hussein, contracandidatul lui Joseph Blatter la alegerile pentru functia de presedinte al FIFA desfasurate la sfarsitul lunii mai, a afirmat ca este de acord cu reformele din.

Valeriu Zgonea, despre noul sef interimar al PSD: Partidul a iesit din criza. Liviu Dragnea a fost cea mai buna solutie, e un om care cunoaste bine organizatiile (VIDEO)

Valeriu Zgonea a fost alaturi de Liviu Dragnea la conferinta de presa de dupa votul dat de social democrati pentru sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca am inchis rapid si.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )