Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea, despre atacurile lui Traian Basescu: Minciuni ingrozitoare si perfide

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre atacurile lui Traian Basescu: Minciuni ingrozitoare si perfide

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat la Antena 3 atacurile permanente pe care Traian Basescu le lanseaza la adresa sa. Basescu spune ca Guvernul din care Liviu Dragnea face parte si care este condus de Victor. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu i-a primit pe ambasadorii Martin Harris si Philippe Gustin pentru vizitele de ramas-bun

Presedintele Traian Basescu i-a primit, pentru vizitele de ramas-bun, pe ambasadorii Martin Harris si Philippe Gustin, vorbindu-se, in principal, despre evolutiile privind statul de drept in Romania si.

Dragnea, despre Ion Iliescu: Poate nu a fost bine informat. Ati sesizat dumneavostra, sau domnul presedinte Iliescu, ca PSD a blocat intr-un fel Justitia? Nu vom discuta in PSD initiativa lui Radu Mazare privind procurorii

Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si presedintele executiv al PSD, a declarat joi ca PSD si primul-ministru Victor Ponta nu au intreprins nici o actiune politica sau de alta natura pentru a bloc justitia in cazul social-democratilor cercetati penal. Referitor la declaratiile presedintelui de onoare a PSD, Ion Iliescu, prin care acesta cerea PSD-ului sa lase justitia sa isi faca treaba, Dragnea a declarat ca Iliescu nu este bine informat.

Dragnea, despre social-democratii cercetati penal: PSD nu a blocat justitia

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat, joi, ca PSD nu a intreprins intreprins nicio actiune, nici politica, nici de alta natura, de blocare a justitiei in cazul social-democratilor cercetati penal, relateaza Mediafax.

Traian Basescu si Viktor Orban

Relatia dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Viktor Orban a functionat bine in ciuda paradoxurilor sale. Presedintele Romaniei Traian Basescu a trimis luni un mesaj de felicitare prim-ministrului Viktor Orban care a castigat alegerile parlamentare din Ungaria pentru a doua oara consecutiv.

DW: Paradoxul relatiei bune dintre Traian Basescu si Viktor Orban. Politete sau mai mult decat atat?

Relatia dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Viktor Orban a functionat bine in ciuda paradoxurilor sale. Presedintele Romaniei Traian Basescu a trimis luni un mesaj de felicitare prim-ministrului Viktor Orban care a castigat alegerile parlamentare din Ungaria pentru a doua oara consecutiv.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu nu va ajunge in turul al doilea la alegerile prezidentiale

Crin Antonescu nu va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea in Editia Speciala de joi seara de la Antena 3. Crin Antonescu nu va ajunge in turul doi la.

Liviu Dragnea: Fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala nu sunt alocate pe criterii politice

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat joi ca fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) nu sunt alocate pe criterii politice asa cum a sustinut in ultima vreme opozitia. Acesta a explicat ca in cazul lucrarilor pentru extinderea retelelor de apa si canal, au primit finantare obiectivele care erau realizate in proportie de peste 60%, iar in cazul drumurilor comunale cele realizate peste 70%.

Liviu Dragnea: Arieratele autoritatilor locale totalizeaza in jurul a cateva sute de milioane de lei

Arieratele autoritatilor locale sunt in jurul a cateva sute de milioane de lei, a declarat Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei si Ministrul Dezvoltarii Regionale, care a aratat ca spera ca in perioada urmatoare sa identifice sursele financiare pentru.

Liviu Dragnea: Sunt cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca exista cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre, el aratand ca se cauta solutii, impreuna cu Ministerul.

Traian Basescu isi planuieste ramanerea la putere. Va treziti cu mine la anul pe aici!

Traian Basescu l-a avertizat pe Victor Ponta ca s-ar putea sa nu scape prea usor de el. Presedintele a facut, in urma cu numai cateva ore, o declaratie socanta, la bilantul Ministerului de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )