Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea despre candidatii PSD din Bucuresti: Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare. / Vreau ca din Constitutie sa dispara notiunea de imunitate

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea despre candidatii PSD din Bucuresti: Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare. / Vreau ca din Constitutie sa dispara notiunea de imunitate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat, miercuri, la Adevarul Live, ca numele candidatilor PSD la primariile din Bucuresti - atat la primaria generala, cat si la cele de sector - vor fi anuntate saptamana viitoare. Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare, a declarat Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, la Adevarul Live: PSD nu vrea sa se opuna solicitarilor DNA. Relatia cu UNPR, una corecta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, in ce conditii va mai functiona alianta cu UNPR pentru alegerile locale, va vorbi despre situatia stadionului national, dar si despre candidatii PSD pentru primariile din Bucuresti.

PSD anunta saptamana viitoare candidatii la primariile din Bucuresti, in cadrul Comitetului Executiv al partidului

PSD va anunta, saptamana viitoare, toti candidatii pentru Bucuresti, atat pentru sectoare, cat si pentru Primaria generala, evenimentul urmand sa aiba loc in cadrul Comitetului Executiv al partidului. Evenimentul ar urma sa aiba loc intr-o locatie care sa permita candidatilor sa isi anunte si proiectele pentru Bucuresti, au declarat surse din PSD, citate de Mediafax. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Adevarul Live, ca Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare.

Dragnea, despre cazul Arenei Nationale: Primaria a facut doar declaratii publice proaste si mincinoase. Ce spune liderul PSD de edilul interimar al Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Adevarul Live, faptul ca Primaria Generala nu s-a implicat in niciun fel in incercarea de a gasi o solutie pentru redeschiderea Arenei Nationale. Mai mult, social-democratul a punctat faptul ca reprezentantii Primariei au facut doar declaratii proaste si micinoase.

Bataliile candidatilor PNL din Bucuresti

Comisia de unificare a PNL a validat, ieri, candidatii la primariile de sectoare, cu exceptia sectorului 6. in unele cazuri, decizia politica a cantarit mai greu decat sondajele de opinie. in paralel, Catalin Predoiu, seful liberalilor din Bucuresti, vrea negocieri cu partidele de dreapta, inclusiv cu formatiunea condusa de Traian Basescu.

Incediu puternic la mansarda unui bloc din Bucuresti

Un incediu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti. Focul a cuprins mansarda si s-a extins pe o suprafata de 1000 de metri, iar pompierii intervin cu 16 autospeciale, anunta Mediafax.

Mihaela Galatanu, DTZ: Cererea de spatii de birouri din Bucuresti ar putea inregistra valori record in 2016

Consultantii imobiliari de la cele mai importante companii de profil din tara noastra vin cu estimari optimiste in ceea ce priveste evolutia pietei de birouri din Bucuresti, in acest an, cu un volum consistent in ceea ce priveste livrarea de noi spatii. Mihaela Galatanu, head of research in cadrul companiei DTZ, considera ca, in 2016, cererea de spatii de birouri din Capitala ar putea inregistra valori record si va fi sustinuta de cereri noi, in special pe partea de extinderi.

Prima casa din Bucuresti cu incalzire si apa calda, scoasa la vanzare pentru peste 2 mil. euro

Construita la inceputul secolului XX, mai exact in anul 1910, vila situata intre Piata Unirii si Rondul Cosbuc din Bucuresti, la 5 minute de Parcul Carol, cunoscuta drept prima casa dotata cu incalzire centralizata si apa calda in permanenta, a fost.

PSD nu vede niciun motiv ca in 2016 deficitul bugetar al Romaniei sa depaseasca 3%

ACTUALIZARE 15:58 Partidul Social Democrat nu vede niciun motiv pentru ca in 2016 deficitul bugetar al Romaniei sa depaseasca 3%, a declarat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa, la finalul unei intalniri cu reprezentantii delegatiei FMI aflate in vizita oficiala la Bucuresti.

Prin luarile de pozitie din ultima vreme, deputatul Ninel Peia s-a plasat singur in afara PSD

Presedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, presedinta organizatiei PSD Ilfov, sa ia masurile statutare in legatura cu prestatia publica a deputatului Ninel Peia, membru in Biroul Permanent Judetean Ilfov, ale carui declaratii politice vin in contradictie cu prevederile Statutului si ale Codului Etic si de Conduita adoptat de PSD la Congres, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Martorii din dosarul Referendumul isi mentin declaratiile: Semnatura de pe listele suplimentare nu-i a mea

Mai multi martori au fost audiati luni in procesul in care liderul PSD Liviu Dragnea contesta condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Martorii au spus ca semnaturile de pe lista suplimentara, aferenta urnei mobile, de la Spitalul Alexandria, nu sunt ale lor si nu-si explica modul in care au ajuns acolo datele de identitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )